Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ

Η πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της νέας σειράς της ΕΡΤ | tlife.gr

Θα απολαύσουμε με τη νέα σεζόν τη σειρά «Η ζωή εν τάφω», που είναι βασισμένη στο μυθιστότημα του Στρατή Μυριβήλη, μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Αν και το πρώτο επεισόδιο θα προβληθεί τον Οκτώβριο τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και οι πρωταγωνιστές της ακολουθούν της οδηγίες του σκηνοθέτη και εμπνευστή της, Τάσου Ψαρρά. Ανάμεσα στο στους ηθοποιούς που απαρτίζουν το λαμπερό καστ, όπως είχες διαβάσει στο TLIFE, είναι και ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, που απολαύσαμε μέσα από συγκλονιστικές θεατρικές ερμηνείες τα περασμένα χρόνια, επιστρέφει στην τηλεόραση σε έναν σημαντικό ρόλο. Είναι αυτός που μας έδωσε μάλιστα και την πρώτη γεύση από τα γυρίσματα μέσα από μία φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram.

https://instagram.com/p/BkfTOqZhrE7/?taken-by=motho_naios

Το σίριαλ θα ολκληρωθεί σε 16 επεισόδια διάρκειας 50 λεπτών και είναι βασισμένο σε προσωπικές εντυπώσεις του συγγραφέα, καθώς εξιστορεί τη φρίκη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο λοχίας του πεζικού Αντώνης Κωστούλας καταγράφει σε γράμματα-ημερολόγιο, που σκοπεύει να στείλει στην αγαπημένη του, τις εμπειρίες, τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, κατά την περίοδο που αυτός πολεμάει στο Μακεδονικό Μέτωπο το 1917.

READ more