Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities: Οι τρυφερές αναρτήσεις

Σήμερα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά για όλους τους μαθητές, με το πρώτο κουδούνι να χτυπά και επίσημα λίγα λεπτά μετά τις 8:00. Οι γονείς πλέον επέστρεψαν στην συνηθισμένη τους καθημερινότητα, έχοντας την ελπίδα, να συνεχιστεί ομαλά η δια ζώσης εκπαίδευση για τους επόμενους μήνες.

Πολλοί εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού χώρου έδωσαν τις καλύτερες ευχές για το νέο διδακτικό έτος, γράφοντας τα πιο τρυφερά λόγια στα social media τους.

Μία από αυτές ήταν και η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του MEGA –η οποία προετοιμάζεται σύντομα για την τηλεοπτική επιστροφή- «εφοδίασε» τα παιδιά της Αέλια και Αρίωνα, με τις καλύτερες συμβουλές, γράφοντας χαρακτηριστικά στο Instagram τα εξής:

“Ας πάνε φέτος όλα καλά! Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά μας, με υγεία και χαρά!

Σε ανάλογο κλίμα ήταν και η Φαίη Σκορδά, η οποία απαθανάτισε τους γιους της, Γιάννη και Δημήτρη,  να φεύγουν από το σπίτι λίγο πριν τις 8. Η παρουσιάστρια του ANT1 έγραψε χαρακτηριστικά στους μαθητές και σε όλους τους δασκάλους τα εξής: «Καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας κ στους εκπαιδευτικούς!!».

Στο σχολικό, από την άλλη, μπήκε ο γιος της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά, Χάρης, ο οποίος ήταν εμφανώς αγχωμένος για την νέα του καθημερινότητα, καθώς αποχωριζόταν τους γονείς του, έπειτα από 4 χρόνια. Τη συγκινητική στιγμή δημοσιοποίησαν και οι δύο στο Instagram, αναρτώντας τα πιο τρυφερά λόγια. 

Καλή αρχή αγάπη μου!!! Κάτι νέο ξεκινά και είμαστε πάντα μαζί. Σε αγαπάμε πολύ!

Επιπροσθέτως, και η Δούκισσα Νομικού, η οποία κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα, δημοσίευσε λίγες ώρες πριν, το πιο τρυφερό post για τον γιο της, Σάββα, ο οποίος μπαίνει και αυτός στα σχολικά «βάσανα». Το παιδί της είναι αρκετά ενθουσιασμένο για αυτή την αλλαγή καθώς, όπως δηλώνει η ίδια, είναι η πρώτη του φορά στο σχολείο και, όπως είναι αναμενόμενο, τα δεδομένα θα είναι διαφορετικά από σήμερα στην οικογένεια.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_)

 

Νωρίτερα ξεκίνησε η σχολική χρονιά για τον γιο της Αθηνάς Οικονομάκου, Μάξιμο. Η γοητευτική ηθοποιός τόνισε στους followers της τα εξής: «Καλημέρα, καλή εβδομάδα σε όλους, τι μου κάνετε; Εμείς ξεκινήσαμε σχολείο, από την Παρασκευή, αλλά σήμερα είναι η πρώτη ουσιαστικά μέρα του Μαξιμάκου… Είναι ο 2ος χρόνος…»

 

Στις μανούλες που προετοίμασαν τα παιδιά τους για το νέο διδακτικό έτος, συμπεριλαμβάνεται και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια του Happy Day, αν και δεν μπορούσε να ξεπροβοδίσει τα παιδιά της, Νάγια και Μαίρη, λόγω της εκπομπής της, φρόντισε να αγοράσει όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη και να δώσει τα πιο θερμά λόγια και συμβουλές  σε αυτές, λίγες ώρες πριν. 

 

Μεταξύ άλλων, και η Αλίκη Κατσαβού, κοινοποίησε φωτογραφία, με τον της γιο, Φοίβο, ο οποίος επέστρεψε στο σχολείο και πλέον το πρωινό ξύπνημα για τον ίδιο αλλάζει αρκετά.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)

 

Πολύ ευτυχισμένοι και η Αγγελική Δαλιάνη μαζί με τον Μάνο Παπαγιάννη, καθώς τα παιδιά Λυδία και Νικήτας, ξεκινάνε και αυτά την νέα τους διδακτική χρονιά. Συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά αποχαιρέτησαν τους γονείς τους χεράκι – χεράκι και φυσικά αυτήν την στιγμή δεν δίστασαν να την απαθανατίσουν οι δύο ηθοποιοί. Ο Μάνος Παπαγιάννης λοιπόν κοινοποίησε την εν λόγω εικόνα, γράφοντας στην λεζάντα: «Καλή σχολική χρονιά Λυδία και Νικήτα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Manos Papagiannis (@manospapagiannis)

 

Η Κατερίνα Παπουτσάκη συμπεριλαμβάνεται και αυτή στους αναγνωρίσιμους ανθρώπους που είχαν το ανάλογο άγχος, καθώς ο ένας εκ των δυο γιων της, Μάξιμος, ξεκίνησε την νέα του σχολική χρονιά.

Καλή σχολική χρόνια να έχουμε!! Εύχομαι ολόψυχα να κυλήσουν όλα ομαλά και τα παιδάκια μας να συνεχίσουν τις ζωούλες τους χωρίς άλλους προβληματισμούς, φόβους και δυσκολίες… Με ανεμελιά ,υγεία και χαρές! Πολλές και χαρές

Τα δικά της φτερά άνοιξε η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου, Ελένη, η οποία πήγε πρώτη μέρα στο σχολείο. Τα συναισθήματα των δύο γονιών είναι ανάμεικτα, όπως είναι φυσικό, καθώς μετά από αρκετά χρόνια, αποχωρίζονται την κόρη τους για κάποιες ώρες της καθημερινότητας.

 

Ιδιαιτέρως ευδιάθετη ήταν και η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία -εκτός της πρόσφατης τηλεοπτικής της επανόδου-, ευχήθηκε σήμερα τα καλύτερα στις κόρες της, Έλενα και Χριστίνα. Η δημοσιογράφος κοινοποίησε φωτογραφία και με τις δύο, γράφοντας ένα τρυφερό post στην νέα της φωτογραφία. 

Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδάκια και όλους τους δασκάλους! Καλή σχολική χρονιά και σε εσάς μανούλες! Να πάνε όλα καλά!

Τέλος και ο Στέλιος Κρητικός, -ο οποίος απέκτησε μεγάλη δημοφιλία τους τελευταίους μήνες στο Tik Tok με τους γιους του Μιχαήλ και Άρη- ευχήθηκε στην κόρη του Κόμησσα «Καλή σχολική χρονιά», η οποία για πρώτη φορά μπαίνει στο mood των σχολικών της καθηκόντων. Χαρακτηριστικά ο ηθοποιός δημοσιοποίησε το εξής μήνυμα: «Καλή σχολική χρονιά χωρίς απρόοπτα .#νήπια #κόμησσα»

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Kritikos (@stelioskritikos)

 

Στο σχολείο πήγαν σήμερα και τα δίδυμα της Ρούλας Ρέβη και του Αποστόλη Τότσικα!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Read More

And More