Πρωτομαγιά στο νοσοκομείο για τη Ζέτα Δούκα – Τι συμβαίνει;

Η Ζέτα Δούκα είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από τη ζωή της, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Ωστόσο, το πρωί της Παρασκευής, η αγαπημένη ηθοποιός τους ευχήθηκε “καλό μήνα” με μια φωτογραφία που δημοσίευσε στα InstaStories μέσα από το νοσοκομείο, καταφέρνοντας να τους ανησυχήσει άθελά της.

“Καλημέρα Μάη! Καλώς ήρθες!” , έγραψε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο, το οποίο απεικόνιζε τον καταγάλανο ουρανό που έβλεπε από το παράθυρο του δωματίου όπου βρισκόταν. Λίγα λεπτά αργότερα, μάλιστα, επανήλθε με νέα ανάρτηση, όπου την είδαμε να ποζάρει φορώντας ιατρική μάσκα, δίπλα σε κάποιον άνθρωπο που βρισκόταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι. “Καλό μήνα! Όλα θα πάνε καλά!” , ήταν αυτή τη φορά το μήνυμά της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE, η Ζέτα Δούκα πηγαινοέρχεται στο νοσοκομείο τις τελευταίες τέσσερις μέρες καθώς η αγαπημένη της μητέρα, Θάλεια, υπεβλήθη σε μια σοβαρή καρδιολογική επέμβαση. Όλα πήγαν καλά και πλέον βρίσκεται στην ανάρρωση, ενώ η ίδια ανυπομονεί να επιστρέψει στο σπίτι της και να αγκαλιάσει ξανά την εγγονή της, που τόσο πολύ της έχει λείψει όλο το διάστημα της καραντίνας.

Περαστικά!

Read More

And More