Πρωτοχρονιά 2020: Οι διάσημες Ελληνίδες που άλλαξαν το χρόνο αγκαλιά με τα μωρά τους!

Το 2020 ήρθε και όλοι πέρασαν την αλλαγή του χρόνου μαζί με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Σε πολλά σπίτια όμως φέτος υπήρξαν και νέα μέλη που έφερε το 2019. Ανάμεσα στις πολλές μανούλες του περασμένου χρόνου ήταν και μερικές διάσημες της ελληνικής showbiz που κράτησαν μέσα στον περασμένο χρόνο στην αγκαλιά τους για πρώτη φορά το πρώτο ή και το δεύτερο μωράκι τους!

Χριστίνα Αλούπη – Κωνσταντίνος Κέφαλος

Ποδαρικό στο 2019 έκανε η Χριστίνα Αλούπη αποκτώντας το δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Κωνσταντίνο Κέφαλο. Η γνωστή δημοσιογράφος έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της και φέτος γιορτάζει αγκαλιά με τους τρεις άντρες της ζωής της!

Άννυ Πανταζή – Χριστόφορος Χούμας

Τέλη Ιανουαρίου έρχεται όμως στον κόσμο και η μικρή πριγκίπισσα της Άννυς Πανταζή και του Χριστόφορου Χούμα. Η μικρή που πήρε το όνομα Χριστιάννα και είχε νονά την θεία της Κλέλια Πανταζή πέρασε τις πρώτες γιορτές με τους διάσημους γονείς της και τους γέμισε χαμόγελα.

Βασιλική Ανδρίτσου – Νίκος Συμεωνίδης

Μαμά για πρώτη φορά στα 46 της χρόνια έγινε στις 15 Φλεβάρη και η Βασιλική Ανδρίτσου. Η ηθοποιός μετά από οκτώ χρόνια γάμου με τον Νίκο Συμεωνίδη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φέτος γιορτάζουν μαζί την πρώτη μέρα του 2020.

Κατερίνα Παπουτσάκη – Παναγιώτης Πιλαφάς

Γιορτές με τους δυο γιους τους κάνουν φέτος και η Κατερίνα Παπουτσάκη με τον Παναγιώτη Πιλαφά. Η γνωστή ηθοποιός γέννησε στις αρχές του Μάρτη τον δεύτερο γιο της και χάρισε ένα αδελφάκι στον 5χρονο σήμερα Μάξιμο.

Τζένη Θεωνά – Δήμος Αναστασιάδης

Στις αρχές του Απρίλη και συγκεκριμένα στις 6 Απριλίου, η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης αποκτούν το πρώτο τους παιδί και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η γλυκιά ηθοποιός και ο τραγουδιστής απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι και φέτος έκαναν την πρώτη αλλαγή του χρόνου με τον μπόμπιρά τους.

Γιάννης Βαρδής – Νατάσα Σκαφιδά

Γονείς για δεύτερη φορά έγιναν ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά στις 15 Ιουνίου. Το ζευγάρι που είχε ήδη μια κόρη απέκτησε ένα αγοράκι το οποίο θα πάρει το όνομα Αντώνης, στη μνήμη του μεγάλου μας καλλιτέχνη Αντώνη Βαρδή. Και φέτος όλη η οικογένεια γιόρτασε σύσσωμη την αλλαγή του χρόνου.

Ιωάννα Παππά – Κωνσταντίνος Πάντος

Η 42χρονη ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά την Παρασκευή 02 Αυγούστου, αποκτώντας έναν πανέμορφο γιο της με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Πάντο. Η Ιωάννα Παππά είναι πια η πιο γλυκιά μανούλα και είναι στα καλύτερά της.

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι σίγουρα ανάμεσα στα ζευγάρια που είδαν το 2019 τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά. Το γνωστό ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί στις 2 Σεπτεμβρίου και είναι στα καλύτερά τους. Η μικρή Μελίτα, μάλιστα, μπορεί να βιάστηκε λίγο και να βγήκε νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν οι γονείς της, αλλά σίγουρα έχει γίνει η απόλυτη πρωταγωνίστρια της ζωής τους.

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας

Ένα πανέμορφο αγοράκι απέκτησε το ζευγάρι στις 22 Σεπτεμβρίου κάνοντας έτσι τον Θοδωρή Αθερίδη έναν ευτυχισμένο παππού ετών 54. Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας γιορτάζουν φέτος την πρώτη αλλαγή χρόνου με τον γιο και είναι στα καλύτερά τους.

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης

Στα τέλη του Σεπτέμβρη, η Δούκισσα Νομικού γίνεται για δεύτερη φορά μανούλα και αποκτά ένα πανέμορφο κοριτσάκι που θα πάρει το όνομα Αναστασία. Και όπως καταλαβαίνεις η πρώτη αλλαγή του χρόνου αγκαλιά με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη και τα δυο πια παιδιά της είναι μοναδική για εκείνη.

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας

Την μικρή τους μπέμπα που θα πάρει το όνομα Σοφία υποδέχτηκαν στις 4 Νοεμβρίου ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση. Το ζευγάρι των αθλητών είναι ξετρελαμένο με το κοριτσάκι του και αυτή η Πρωτοχρονιά είναι ξεχωριστή για τους δυο τους.

Τζένη Μπότση – Αλέξανδρος Μιχαλάς

Μπορεί η εγκυμοσύνη να έμεινε κρυφή, το χαρμόσυνο μήνυμα της γέννησης της κόρης τους όμως έγινε viral. Ο λόγος για την Τζένη Μπότση και τον Αλέξανδρο Μιχαλά, που στις 18 Νοεμβρίου αποκάλυψαν τη γέννηση της κόρης τους.

Κλέλια Πανταζή – Λευτέρης Τσάκαλος

11 περίπου μήνες μετά τον ερχομό της βαφτιστήρας της και κόρης της αδελφής της Άννυς, η Κλέλια Πανταζή αποκτά το πρώτο της παιδί στις αρχές του Δεκέμβρη, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Λευτέρη Τσάκαλο. Μάλιστα το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού είναι Μιχαήλ-Άγγελος.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Στην εκπνοή του χρόνου, ο Σάββας Πούμπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη απόκτησαν το πρώτο τους παιδάκι και έκαναν αλλαγή χρόνου αγκαλιά με το νεογέννητο μωρό τους!

Να τους ζήσουν!

Read More

And More