Site icon TLIFE

Πρωτοχρονιά 2026: Η εντυπωσιακή υποδοχή του νέου χρόνου στο Σύνταγμα με Κωστή Μαραβέγια και Ρένα Μόρφη

Χιλιάδες Αθηναίοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα, το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς (31/12) για να υποδεχτούν το νέο έτος σε μια λαμπερή γιορτή που διοργάνωσε ο Δήμος Αθηναίων. 

Η βραδιά ξεκίνησε μουσικά στις 22:00 με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων και συνεχίστηκε με συναυλία των Κωστής Μαραβέγιας και Ρένα Μόρφη. Την παρουσίαση ανέλαβαν ο Νίκος Μουτσινάς και η Τόνια Σωτηροπούλου, ενώ ένα εντυπωσιακό drone show φώτισε τον ουρανό της πόλης.

Οι δυο καλλιτέχνες έφτιαξαν ένα υπέροχο μουσικό κλίμα, ερμηνεύοντας γνωστές επιτυχίες τους, αλλά και άλλα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί διαχρονικά από το κοινό.

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, στη σκηνή ανέβηκε ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, μίλησε για «την Αθήνα που ενώνει» και συμμετείχε στην καθιερωμένη αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του 2026.

 

Δες φωτογραφίες από το εκθαμβωτικό show στο Σύνταγμα:

Φωτογραφίες: NDP

© 2026 tlife.gr