Πρωτοχρονιάτικα φιλιά και αγκαλιές για επωνύμους!

Μέχρι τις πρωινές ώρες διασκέδασαν ο Νίκος Χατζής με τη Νίκη Κάρτσωνα και ο Γιάννης Μπουρούσης με την αγαπημένη του Χριστίνα Ψωμιάδη, στον ”Βοτανικό” υποδεχόμενοι το 2011. Η παρέα, όπως αναφέρει το ένθετο ”Real Life”, όλο το βράδυ ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη.

Ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του Χριστίνα, κόρη του επιχειρηματία Μάκη Ψωμιάδη, φαινόταν ότι περνούσε την ωραιότερη Πρωτοχρονιά της ζωής του. Επιπλέον, ο Γιάννης δεν σταμάτησε όλο το βράδυ να εκφράζει, σύμφωνα με την εφημερίδα, πόσο ερωτευμένος αισθάνεται με εκείνη κι ο ένας είχε μάτια μόνο για τον άλλο. Εκείνος την αγκάλιαζε και τη φιλούσε συνέχεια.

Μαζί τους, ο Νίκος και η Νίκη, περνούσαν επίσης, πολύ ευχάριστες στιγμές. Μάλιστα, ο Νίκος υποδέχτηκε το νέο έτος δίνοντας ένα φιλί στην Νίκη Κάρτσωνα, και οι φήμες λένε ότι ο γάμος τους, φούντωσε περισσότερο τον έρωτά τους.
Τέλος, μαζί τους ήταν καιο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος δεν έδειχνε να έχει και πολύ μεγάλα κέφια και παρόλο που ήταν με παρέα, έμοιαζε μόνος.

Διάβασε περισσότερα στη ”Real Life” που κυκλοφορεί!

Read More

And More