Πρόβα νυφικού για τη Βανέσα Αδαμοπούλου!

Η Βανέσα Αδαμοπούλου και ο Ιωάννης Παπαζήσης είναι από τα ζευγάρια που τους δένει μια ιδιαίτερη σχέση. Μετρούν πολλά χρόνια μαζί, στηρίζει ο ένας τον άλλο σε κάθε βήμα και έχουν αποκτήσει κι ένα παιδί που τους έφερε ακόμα πιο κοντά.

“Είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναίκα που έχω ερωτευτεί πέρα από οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ πιο απλό από το «αυτή είναι η γυναίκα για να είμαστε για πάντα μαζί» ή η «ιδανική». Είμαι άνθρωπος του ενστίκτου”, είχε δηλώσει ο ηθοποιός για την σύντροφό του σε πρόσφατη σνέντευξή του.

Ωστόσο ακόμη οι δυο τους, δεν έχουν πάρει την απόφαση να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μήπως όμως έχει ξεκινήσει να τους μπάινει η ιδέα;

https://www.instagram.com/p/Be5tZRLBQre/?taken-by=vanessaadamopoulou

Χθες λοιπόν, η ηθοποιός, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην παράσταση “Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα” Ππέρασε για ένα καφέ από το ατελιέ της σχεδιάστριας φίλης της Μαρίας Τάγκαλου, με της οποίας τα νυφικά πόζαρε και για wedding editorial. Στην πρώτη φωτογραφία που είχε ποστάρει μάλιστα, της είχε σχολιάσει ο Ιωάννης Παπαζήσης: “Άντε και στα δικάσου” κι εκείνη είχε απαντήσει: “Όχι, όχι…” Για να δούμε για πόσο θα αντιστέκεται!

https://www.instagram.com/p/BfJ1F5eB9nx/?taken-by=vanessaadamopoulou

https://www.instagram.com/p/Bc1rrl3BmtV/?taken-by=vanessaadamopoulou

Read More

And More