Πρόβα νυφικού για την Βάσω Λασκαράκη! Φωτογραφίες

Μια ξεχωριστή φωτογράφηση, φορώντας εντυπωσιακά νυφικά κάνει η Βάσω Λασκαράκη για το περιοδικό “ΟΚ!”. Η γνωστή ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στα “Κλεμμένα όνειρα” του Mega ντύνεται νυφούλα και μιλά για το γάμο και τη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.
Με τον Γιάννη θα μπορούσαμε να παντρευτούμε χωρίς την τυπική πρόταση γάμου”, αποκαλύπτει η νεαρή ηθοποιός και ξεκαθαρίζει: “Όταν με ρωτούν για οικογένεια και γάμο, η πρώτη σκέψη που κάνω είναι ότι όλα έρχονται στην ώρα τους”.

Η ίδια δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της και εξομολογείται πως οι δυο τους ζουν μαζί σαν παντρεμένοι, οπότε το μυστήριο του γάμου, αν γίνει θα είναι μόνο για τυπικούς λόγους. “Μετά τη συμβίωση μας, δεν έχει καμιά διαφορά να παντρευτούμε. Θα γινόταν για τυπικούς λόγους”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πώς αντιμετωπίζουν, όμως, οι γονείς της το θέμα του γάμου;
“Οι γονείς μου δεν με πιέζουν καθόλου, ούτε αγχώνονται να με δουν νύφη”.

Τέλος, για το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα ανέφερε: “Έχω περάσει τα 30, αλλά δεν το βάζω στα πλάνα μου. Όταν συμβεί θα αρχίσω να το φαντάζομαι. Αλλά δεν έκανα ποτέ τέτοια σχέδια. Ωστόσο, πιστεύω ότι όταν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο και υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες, έρχεται φυσιολογικά. Δεν είναι κάτι που σχεδιάζω, όμως”.

Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More