Ψάχνει για στυλίστα η Ρούλα!

Ψάχνει για στυλίστα η Ρούλα! | tlife.gr

Σαν τα πουκάμισα αλλάζει τους στυλίστες της η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά που έχει αναλάβει τα ηνία του Greek Idol.

Η διάσημη show woman της ελληνικής τηλεόρασης φαίνεται σύντομα θα πρέπει να ψάξει για νέο σχεδιαστή και ενδυματολόγο, αφού ο συνεργάτης της Κυριάκος Παρουτιάδης θα απουσιάζει από το πλευρό τη για λόγους υγείας.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι η Ρούλα Κορομηλά είχε αρχικά διακόψει τη συνεργασία της με τη στυλίστρια Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, που είχε αναλάβει την επιμέλεια της εμφάνισης της στο πρώτο live της εκπομπής. Η Ρούλα είχε θεωρήσει πως οι επιλογές της δεν την κολάκευαν ιδιαίτερα και αποφάσισε να ζητήσει την βοήθεια του ενδυματολόγου Κυριάκου Παρουτιάδη.

Ο Παρουτιάδης που έχει ασχοληθεί και στο παρελθόν με την εμφάνιση της διάσημης παρουσιάστριας ανέλαβε το stiling και το look της Ρούλας. Όπως όλα δείχνουν, όμως, ένα πρόβλημα υγείας του θα τον κρατήσουν μακριά από τις υπόλοιπες εκπομπές.

Ο ίδιος σε συνέντευξη που έδωσε στην Espresso είπε ότι: “Ταλαπωρούμαι από ένα πρόβλημα υγείας. Λόγω του ότι ασχολούμαι με την τηλεόραση η κατάσταση μου έχει επιδεινωθεί. Ίσως να μην μπορέσω να καλύψω τα επόμενα live του παιχνιδιού. Δεν έχουμε συζητήσει με την Ρούλα το ενδεχόμενο να μην μπορέσω να αναλάβω τις επόμενες εκπομπές. Γνωρίζει, όμως, το πρόβλημα με την υγεία μου”.

READ more