Ψήνεται ειδύλλιο στο «MasterChef» - Ποιοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά;

Ψήνεται ειδύλλιο στο «MasterChef» – Ποιοι παίκτες έχουν έρθει πολύ κοντά; | tlife.gr

«Ακούω ότι ο Πάνος έχει κατακτήσεις…», είπε με νόημα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πριν από λίγες μέρες για τον υποψήφιο MasterChef Πάνο Τόγια, ο οποίος φλερτάρει ανοιχτά με την πιο hot παίκτρια του μαγειρικού reality, την Ασημίνα Ουστάλλι. Η 24χρονη ξανθιά έχει δείξει κατά διαστήματα, ακόμα και μπροστά στις κάμερες, τη συμπάθεια που υποβόσκει ανάμεσα σε εκείνη και τον 23χρονο συμπαίκτη της, κάνοντας πολλούς να σχολιάζουν πώς «η Ασημίνα εκδηλώθηκε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νίκης Κώτσου στη Real Life, υπάρχει αμοιβαία έλξη ανάμεσα στους δύο παίκτες, αλλά προτιμούν να μη μιλούν ανοιχτά για τα συναισθήματά τους. Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, έχουν αφήσει κατά μέρος τα προσωπικά τους, προκειμένου να αφοσιωθούν στον στόχο τους. Η καθημερινή συναναστροφή, βέβαια, δίνει τις αφορμές να έρχονται πιο κοντά. Τότε η αμηχανία τους γίνεται αντιληπτή, γι’ αυτό και καταφεύγουν στο χιούμορ για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση.

Επομένως, δεν θα είναι καθόλου περίεργο αν στην πορεία δούμε να εκδηλώνεται το πρώτο ειδύλλιο στην ιστορία των «MasterChef» στην Ελλάδα, κάτι που βέβαια θα ανεβάσει κι άλλο την τηλεθέαση στο ήδη επιτυχημένο παιχνίδι μαγειρικής του Star.

READ more