Ψήνεται το… “Κάτι Ψήνεται” !

Ψήνεται το… “Κάτι Ψήνεται” ! Η προετοιμασία του νέου κύκλου επεισοδίων του γνωστού real-life προγράμματος του Alpha έχει ξεκινήσει ήδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συντελεστές του εν ΄λόγω προγράμματος όλο τον Ιούλιο πραγματοποίησαν τις πρώτες τους συσκέψεις που είχαν να κάνουν με τον σχεδιασμό και το στήσιμο αυτού του νέου κύκλου επεισοδίων, ενώ τώρα όλοι περιμένουν να συγκεντρωθεί όσο το δυνατόν υψηλότερος αρθμός συμμετοχών, για να μελετηθούν προσεκτικά, να γίνει η επιλογή και να ξεκινήσουν γυρίσματα.

Βέβαια, ο κύριος όγκος των συμμετοχών, αναμένεται να φτάσει στα γραφεία του Alpha περί τα τέλη του μήνα, αρχές Σεπτεμβρίου, δηλαδή, αμέσως μετά τις… βουτιές.

Και αν αγαπάτε τους… απολογισμούς, έχω να σας πω, πως μέχρι τώρα στο κουζινο-ριάλιτι του καναλιού της Κάντζας έχουν λάβει μέρος 445 άτομα (445 επεισόδια), από ολόκληρη την Ελλάδα, με τον μικρότερο επίδοξο… “chef” να είναι 15 ετών και ο μεγαλύτερος…75 !!!

Οσο για τα επαγγέλματα που έχουν παρελάσει από τους δέκτες μας ; Από οδηγους ταξι, φορτηγών και κομμώτριες, μέχρι… ζογκλέρ και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων, αρχιτέκτονες και δικηγόροι !!!

Read More

And More