Ψυχρή στον εισαγγελέα η 35χρονη – Απάντησε στην αστυνομία. πως αγόρασε την περούκα γιατί δεν της άρεσαν τα μαλλιά της!

«Ναι ξέρω τι έχει πάθει». Αυτή, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ήταν η λακωνική απάντηση που έδωσε η 35χρονη όταν ρωτήθηκε χθες (11.06.2020) από τον εισαγγελέα εάν γνωρίζει την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρόνης Ιωάννας.

Η 35χρονη φέρεται να παραδέχθηκε ότι γνώριζε για την επίθεση με βιτριόλι μέσω μιας ξαδέρφης της, ωστόσο αρνήθηκε πως τη ζήλευε για κάποιον άνδρα. Ερωτηθείσα για τον επιχειρηματία που, κατά την αστυνομία, ήταν και η αιτία για τις εμμονές της, η γυναίκα φέρεται να απάντησε ότι η ίδια είχε ερωτική σχέση μαζί του, χωρίς ωστόσο να ισχυριστεί ότι φοβόταν ότι η άλλη γυναίκα είχε μπει ανάμεσά τους.

Η κοπέλα, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και ψύχραιμη ενώπιον του εισαγγελέα ενώ οι απαντήσεις στις ερωτήσεις που δέχθηκε σχετικά με τα πειστήρια που βρέθηκαν πάνω της αλλά και στο σπίτι της, σοκάρουν.

Τα νύχια, τα μαλλιά και οι απαντήσεις που σοκάρουν
Στην ερώτηση γιατί είχε αγοράσει περούκα, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι δεν είχε πετύχει η βαφή στα μαλλιά της και την αγόρασε γιατί δεν της άρεσε το χρώμα.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο απουσίαζε από τη δουλειά της το πρωινό που δέχθηκε την επίθεση με βιτριόλι η 34χρονη στην Καλλιθέα, εκείνη φέρεται να απάντησε ότι είχε πάει να φτιάξει τα νύχια της!

Για την μπεζ καμπαρντίνα, το μαύρο παντελόνι και το σακίδιο που εντοπίστηκαν στο σπίτι της και, κατά την αστυνομία έχουν ταυτοποιηθεί από τα βίντεο ότι είναι τα ίδια που φορούσε και η δράστης της επίθεσης με βιτριόλι, η 35χρονη φέρεται να απάντησε ότι τέτοιες, ίδιες, καπαρντίνες κυκλοφορούν δεκάδες, το παντελόνι είχε χρόνια να το φορέσει, το σακίδιο είναι ένα συνηθισμένο σακίδιο.

Αγόρασε το βιτριόλι 4,5 ευρώ από το internet
Πέρα από τα πειστήρια ωστόσο, η 35χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έκανε δύο λάθη. Από την μια, με την τηλεκάρτα που έκανε το τηλεφώνημα στο ραδιοταξί, καλούσε αριθμούς που στη συνέχεια καλούσε και από το δικό της κινητό τηλέφωνο και αφετέρου αγόρασε το βιτριόλι μέσω διαδικτύου αντί 4,5 ευρώ κάτι που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς!

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More