Πτώση 39χρονου στη Βούλα: Τι δηλώνει στην κάμερα η 32χρονη σύντροφός του, η οποία αφέθηκε ελεύθερη! Video

Ελεύθερη αφέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 26/3 η 32χρονη που είχε συλληφθεί μετά από τις κατηγορίες του 39χρονου συντρόφου της, ότι εκείνη ευθυνόταν για την πτώση του από τον 3ο όροφο του σπιτιού τους στη Βούλα. Η 32χρονη αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της παρουσίας της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου διαμένει.

Η 32χρονη μιλώντας στους δημοσιογράφους δήλωσε πως δεν ευθύνεται εκείνη για την πτώση του συντρόφου της και ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε μαζί του τον κλείδωσε στο μπαλκόνι προκειμένου να διαφυλάξει την σωματική της ακεραιότητα. Eυχήθηκε μάλιστα να γίνει γρηγορα καλά για να πει την αλήθεια!

Ο δικηγόρος της Βασίλης Νουλέζας δήλωσε μεταξύ άλλων: “Ένας άνθρωπος ο οποίος καλεί απεγνωσμένα προσπαθώντας με τις λιγότερες σωματικές δυνάμεις του να αποκρούσει μια επίθεση δεν καλεί τρεις φορές την αστυνομία λέγοντας “Ελάτε να με σώσετε” . ήταν σε κατάσταση παροξυσμού, παράνοιας, παραφροσύνης και εκτός πραγματικότητας. Αυτά τα αποτελέσματα φέρνει η υπερβολική, εκτεταμένη χρήση ναρκωτικών. Ας ευχηθούμε μέχρι τη δίκη να αποδειχθεί η αλήθεια και πιστεύω ότι η τοξικολογική εξέταση με τη λήψη αίματος και ούρων, η ιατροδικαστική εξέταση σε συνδυασμό με την ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη θα αποδείξει τον βαθμό ψυχικής και σωματικής εξάρτησης του 39χρονου συντρόφου της αλλά και την αθωότητά της”.

Read More

And More