Πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες!

Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας, συνθέτουν το καιρικό τοπίο της ημέρας. Αν δεν έχεις κατεβάσει ακόμα τα χειμερινά ρούχα ήρθε η ώρα να το κάνεις. Μην κάνεις βήμα από το σπίτι σου χωρίς ζακέτα και ομπρέλα,

Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 21 βαθμούς Κελσίου ενώ θα δολυμε πολλές παροδικές βροχές με μεγάλη πιθανότητα καταιγίδας τις πρωινές ώρες.

Στη συμπρωτεύουσα ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Πιθανότητα καταιγίδας και παροδικές βροχές θα τα κάνουν… μούσκεμα στους Θεσσαλονικείς.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, πιθανώς κατά τόπους έντονες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βουνά. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις, βροχές και καταιγίδες, κατά τόπους έντονες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νότιες περιοχές και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, πιθανώς κατά τόπους έντονες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στις κορυφές των βουνών της Θεσσαλίας και της Στερεάς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός προβλέπεται με νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός προβλέπεται με παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Read More

And More