Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για #metoo: «Λέγαμε ποιος είναι υπέρ των θυμάτων ή, αν δεν μιλάς έλεγαν, ότι είσαι με τους θύτες»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, το μεσημέρι της Κυριακής, στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και την Κατερίνα Καραβάτου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δίκες των προφυλακισμένων συναδέλφων του, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρου Φιλιππίδη καθώς και την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σημείωσε πως «δεν είναι τρομερό που υποτίθεται συζητάμε για δυο περιπτώσεις και θα μπορούσαν να υπάρχουν 1500; Και φοβηθήκαμε όλοι… Σε κάθε επάγγελμα… Να μιλήσουμε, μην χάσει την δουλειά του, μην χάσει το επάγγελμα του, μην χάσει την ταυτότητα του κάποιος ή κάποια κάπου.

Εδώ, σκέψου, όταν βγήκε η διαδικασία αυτή και συζητούσαμε ποιος είναι υπέρ των θυμάτων ή, αν δεν μιλάς έλεγαν, είσαι μαζί με τους θύτες. Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας ενώ θα έπρεπε να έχουμε βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να το λύσουμε».

Ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν είναι όμως τρομερό ότι θα μπορούσε να έχουν ελευθερωθεί πολλοί άνθρωποι για να μιλήσουν και να εκφραστούν αλλά για κάποιο λόγο φοβούνται; Τους καταλαβαίνω, απόλυτα. Γιατί και εμείς, τελικά, δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα».
«Είναι βαρετή η προσωπική μου ζωή. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο» συμπλήρωσε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για την προσωπική του ζωή.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164