Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για Παύλο Χαϊκάλη: «Δεν μπορώ να μιλήσω, να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του»

Συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων, για το #metoo, τη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη στο «50-50», αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Με θεωρώ πολύ βαρετό στη ζωή μου. Ο δικός μου ο κόσμος είναι να φτιάχνω χαρακτήρες, να βρίσκω σώματα, μάσκες και εικόνες είπε ο ηθοποιός, ενώ αναφορικά με την προσωπική του ζωή σημείωσε ότι: «Η ζωή μου είναι ζωή μου. Δεν είμαι “στρείδι” με την προσωπική μου ζωή, αλλά φοβάμαι να την αφήσω μετέωρη στο πουθενά» ανέφερε ο ηθοποιός.

«Θέλω να κάνω παιδιά, αλλά ίσως δεν μπορούμε να κάνουμε όλοι για αυτό τον ρόλο», τόνισε στη συνέχεια ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης.

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo και σε καταγγελίες που έχουν γίνει για συναδέλφους του με τους οποίους έχει συνεργαστεί, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είπε ότι «δεν μπορώ να μιλήσω για τον Παύλο Χαϊκάλη, μπορεί να μιλήσει ο ίδιος και οι πράξεις του. Το “50-50” ήταν μια μαγική σειρά. Τι συμβαίνει φεύγοντας από εδώ δεν το γνωρίζω. Δεν μπορεί κάποιος να κάνει κακό σε κάποιον και να πούμε μπράβο. Το να τσακωθείς το καταλαβαίνω».

Read More

And More