Πυροβόλησαν Έλληνα δημοσιογράφο την ώρα του ρεπορτάζ!

Πυροβόλησαν Έλληνα δημοσιογράφο την ώρα του ρεπορτάζ! | tlife.gr

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Φρίξος Δρακοντίδης καταγγέλει στο TL!FE ότι άνδρες ιδιωτικής ασφάλειας, απείλησαν, εξύβρισαν και πυροβόλησαν στον αέρα εναντίον του, αλλά και κατά του φωτογράφου Βαγγέλη Αραγιάννη, επειδή προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ροζ DVD της Μαριάννας Ντούβλη!

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Φρίξος Δρακοντίδης στο TL!fe, ο παραγωγός της εταιρείας «Σειρήνα», Δημήτρης Σειρηνάκης έβαλε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας να απωθήσουν το δημοσιογραφικό συνεργείο από το χώρο των γυρισμάτων.

Όπως υποστηρίζει ο δημοσιογράφος, εκείνοι προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφίες χωρίς όμως να παραβίασουν το σπίτι. «Καταγράφαμε τα όσα γίνονταν στο μπαλκόνι, σε κοινή θέα. Δεν κάναμε τίποτα το παράνομο» .

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ένας από τους ανθρώπους που προσπάθησαν να τους απομακρύνουν έβγαλε πιστόλι και πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

«Κάνω 10 χρόνια αυτή τη δουλειά, αλλά είναι η πρώτη φορά που φοβήθηκα ότι θέτω σε κίνδυνο τη ζωή μου… Περιμέναμε την αστυνομία αλλά από το Α.Τ. Μεγάρων δεν ήρθε ποτέ παρά τα τηλεφωνήματα. Μας προπηλάκισαν και μας κυνήγησαν από τον χώρο» δηλώνει ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης.
Το TL!FE προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον παραγωγό Δημήτρη Σειρηνάκη χωρίς όμως αποτέλεσμα. Πάντως, ο δημοσιογράφος κατόπιν συνεννόησης με την διοίκηση της εφημερίδας, έκανε μήνυση κατά του παραγωγού και κατά αγνώστων για εξύβριση και απειλή με όπλο η οποία κατατέθηκε στο Α.Τ. Αμαρουσίου.

READ more