Πύρρος Δήμας: Σπάνια εμφάνιση με την σύζυγό του μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας!

Μπορεί να μην τους έχουμε συνηθίσει σε πολλές κοσμικές εκδηλώσεις, αυτήν τη φορά όμως ο Πύρρος Δήμας και η σύζυγός του Αναστασία εμφανίστηκαν μαζί… πιασμένοι χέρι χέρι σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την αποκάλυψη του Ολυμπιονίκη και τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της γυναίκας του, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό δείπνο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη για το Όραμα Ελπίδας. Χαμογελαστοί οι δυο τους απόλαυσαν τη βραδιά, όπου τραγούδησε και ο καλός φίλος του Πύρρου Δήμα, Αντώνης Ρέμος και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης.

Πρόσφατα σε δηλώσεις του μάλιστα, ο Ολυμπιονίκης αποκάλυψε πως η Αναστασία του είχε όγκο στο κεφάλι και εγχειρίστηκε.“Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη… Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…”, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας πως ποτέ δεν θα φύγει από το πλευρό της γυναίκας του.


Read More

And More