Ρ.Κορομηλά: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν κάνει τη χολή επάγγελμα»

Ρ.Κορομηλά: «Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν κάνει τη χολή επάγγελμα» | tlife.gr
Η αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού μίλησε στον Αιμίλιο Λιάτσο για την πρεμιέρα του «Greek Idol» και τα σχόλια που δέχτηκε.Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την βραδιά της επανεμφάνισής της στους τηλεοπτικούς δέκτες.»Τα πρώτα 5 λεπτά φώναζα πολύ και φάνηκε. Αυτό σημαίνει ότι είχα ένα άγχος που είναι φυσιολογικό, και επειδή υπήρχε πολύ κόσμος κάτω, χειροκροτήματα, φωνές, χάνεις λίγο τον έλεγχο, αλλά μετά, σιγά σιγά άρχισαν να συνειδητοποιώ ότι είμαι παρουσιάστρια και άρχισα να χαμηλώνω τον τόνο της φωνής μου», δήλωσε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Η Ρούλα Κορομηλά μίλησε για την βραδιά της επανεμφάνισής της στους τηλεοπτικούς δέκτες.»Τα πρώτα 5 λεπτά φώναζα πολύ και φάνηκε. Αυτό σημαίνει ότι είχα ένα άγχος που είναι φυσιολογικό, και επειδή υπήρχε πολύ κόσμος κάτω, χειροκροτήματα, φωνές, χάνεις λίγο τον έλεγχο, αλλά μετά, σιγά σιγά άρχισαν να συνειδητοποιώ ότι είμαι παρουσιάστρια και άρχισα να χαμηλώνω τον τόνο της φωνής μου», δήλωσε η ίδια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Αυτό το πρόγραμμα μου ζήτησαν πολύ ξαφνικά να το κάνω. Το σκέφτηκα πάρα πολύ αν έπρεπε να το κάνω και για ποιους λόγους έπρεπε. Τέλος πάντων, τόλμησα και νομίζω ότι χρειάζεται πολύ δουλειά στη συνέχεια», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές επιλογές και την εμφάνισή της επάνω στην σκηνή η Ρούλα κορομηλά απάντησε: «Είπα στα παιδιά ότι μέχρι να βγω στον αέρα δεν θέλω να μου πουν κανένα σχόλιο. Όπως επίσης αφέθηκα στα χέρια των ανθρώπων για την εμφάνισή μου γιατί, αν καθόμουν και έβλεπα το monitor και ως γυναίκα, θα έβλεπα ότι έχω κάποιες ατέλειες.»

«Η ουσία είναι ότι έπρεπε να βγω και να παρουσιάσω το πρόγραμμα όσο καλύτερα μπορούσα και αυτό προσπάθησα να κάνω. Βγήκα απερίσπαστη σε αυτό που έπρεπε να κάνω. Είχα focus στο πρόγραμμα. Είμαι παλιά καραβάνα και έχω συνηθίσει τα σχόλια αυτά να ακούγονται και να λέγονται», συμπλήρωσε μιλώντας για τα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν.

Η Ρούλα Κορομηλά δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει και την έντονη κριτική που δέχθηκε από τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους. «Όποιος εκτίθεται είναι λογικό να δέχεται και κριτική. Κάποια πράγματα που λέγονται όμως είναι και μηνύσιμα. Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν κάνει τη χολή επάγγελμα. Γιατί, αν ανατρέξουμε στο παρελθόν, θα δούμε ότι την συγκεκριμένη χολή η συγκεκριμένη κυρία τη στάζει σε πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα. Καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ότι θέλει. Αλλά σαφώς οφείλω να προφυλάξω και τις καινούργιες κοπέλες. Δεν τη διάβασα την κριτική της κυρίας Διαμαντάκου γιατί ξέρω ποιος είναι συνήθης τρόπος γραφής της οπότε δεν με απασχολεί αυτό το θέμα», ανέφερε.

READ more