Ρ. Κορομηλά: “Έχω στήσει καριέρες για άλλους με απίστευτες αλχημείες”!

Για το lifestyle, για την απουσία της από την τηλεόραση, για την ΕΡΤ, για τις καριέρες άλλων διασήμων που έφτιαξε μίλησε η Ρούλα Κορομηλά στην εφημερίδα Real News και το ένθετο Real life.

“Μη γελιόμαστε. Με κάποιους που νομίζουν ότι είναι κάποιοι ο κόσμος ασχολείται από περιέργεια και για να γελάει!” δηλώνει για το lifestyle σήμερα και για όλους όσους ελκύουν τα φώτα της δημοσιότητας ενώ για τον τρόπο που κάποια δημόσια πρόσωπα διαχειρίζονται την εικόνα τους δηλώνει: “Διακρίνω υπερβολή και έλλειψη φαντασίας. Οι περισσότεροι αναλώνονται σε ψώνια και μαγαζιά και μάλιστα εν καιρώ κρίσης!”

Για το ότι πρόσφατα οι φήμες για μπότοξ, οι φωτογραφίες της στο twitter έδωσαν τροφή για σχόλια απάντησε: “Συνήθως πράγματα που λέγονται και γράφονται για μένα χωρίς εμένα με αφήνουν παγερά αδιάφορη… Κάποιοι διαχειρίζονται την καθημερινότητά μου με δήθεν άποψη, ανυπόστατα ψεύδη και πληροφορίες προς το κοινό που καμία σχέση και επαφή δεν έχουν με την πραγματικότητα. Στη ζωή μου έμαθα να σέβομαι τους πάντες και το ίδιο απαιτώ από τους άλλους. Το ότι είμαι ένα πρόσωπο που, εκ των πραγμάτων, εκτίθεται μέσω της δουλειάς του δεν πάει να πει ότι μπορούμε να παίζουμε καρπαζιές έτσι για πλάκα”.

Μιλώντας για το lifestyle, τους αστέρες που σήμερα κάνουν καριέρα σε αυτό αλλά και τις καριέρες διασήμων που έφτιαξε η Ρούλα η ίδια δηλώνει: “Το lifestyle, για να το ξεκαθαρίσουμε, το παίζω στα δάχτυλα, αλλά προσωπικά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους απίστευτα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας για πάρα πολλούς και σε όλους τους χώρους. Αστέρια λαμπερά πια και χαίρομαι γι’ αυτούς. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που διέκρινε ότι αξίζει να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο, χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα”.

Μια Ρούλα Κορομηλά δεν μπορούσε να μην μιλήσει και για τα τεκταινόμενα στην τηλεόραση σήμερα από την οποία δήλωσε ότι λείπει “η ψυχή” και τονίζει “χρειάζετια καινοτομία, δημιουργία, φαντασία, καλή συνεργασία, πολύ νερό στο κρασή και ανάλογη προσαρμογή στις συνθήκες. Έτσι θα υπάρξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα. Ο κόσμος πλέον δεν θέλει μία πλασματική πραγματικότητα. Σίγουρα έχει ανάγκη να ξεφύγει για λίγο από τα προβλήματά του αλλά δεν είναι διατεθειμένος να παρασυρθεί και σε ένα ξέφρενο πανηγύρι. Ούτε να συμβιβαστεί με ημίμετρα”.

Για τα τεκταινόμενα μάλιστα στην ΕΡΤ στην οποία είχε θητεύσει αρκετά χρόνια σχολίασε: “Είναι ένα άκρως δυσάρεστο γεγονός. Το να χάνει οποιοσδήποτε τη δουλειά του από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς κάποια ορατή προοπτική σε αυτή την κρίσιμη εποχή είναι κάτι άγριο. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο του κλεισίματος…. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση”. Όσο για τη συνεργασία της στο παρελθόν με τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο δήλωσε: “Για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Ο Σίμος Κεδίκογλου πριν συνεργαστούμε ήταν παρουσιαστής ειδήσεων στο CNN και ήδη πολυσυζητημένος δημοσιογράφοες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήταν χαράμου, λοιπόν, που αποδέχτηκε την πρόταση να είμαστε μαζί. Από τη συνεργασία μας με εντυπωσίασαν ιδιαίτερα η σεμνότητα, η ευγένεια και ο επαγγελματισμός του. Συγγνώμη κιόλας αν αυτό δεν άρεσε σε κάποιους αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο που σχολιάζεται δυσμενώς. Για το πώς λειτουργεί ως πολτικός είναι “άλλου παπά ευαγγέλιο” ενώ προανήγγειλε και διαδικτυακή της απάντηση για τις εξελίξεις.

Για την απουσία της από την τηλεόραση αλλά και αν της λείπει δήλωσε: “Η σχέση μου με την τηλεόραση είναι υγιής. Νομίζω ότι έχω το δικαίωμα να επιλέγω τα διαλείμματα και τις παύσεις. Σε κατάθλιψη δεν έχω πέσει ποτέ. Αντιθέτως βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να κάνω δημιουργική και ευχάριστη τη ζωή μου. Πάντα μέσα από καθημερινά πράγματα. Κυρίως όσα μου έλειψαν όλα αυτά τα χρόνια. Το να έχω χρόνο και χώρο να κάνω πράγματα για μένα”.

Read More

And More