Ρ. Κορομηλά: ”Έχω ταλέντο και βρίστε με”!

Η Ρούλα Κορομηλά έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό DownTown, κάτι που είχε να κάνει πολύ καιρό. ”Έχω τέσσερα χρόνια να δώσω συνέντευξη. Δεν ήθελα να μιλήσω. Οι εποχές έχουν αλλάξει. Οι άνθρωποι γύρω μας, οι δικοί μας, έχουν τόσα προβλήματα θα βγαίνουμε κι μείς να τους λέμε τι; Σε τι οφελεί η αλήθεια μιας συνέντευξης; Ούτως ή άλλως μιλάνε άλλοι για μένα και μιλάνε πολύ όμως”, δηλώνει.

Είχε πολύ καιρό να βρεθεί μπροστά από την κάμερα. Ο κόσμος όμως πίσω από αυτή, την γοήτευε περισσότερο. Της αρέσει πολύ να φροντίζει τις εκπομπές των άλλων. Παραδέχεται ωστόσο ότι με το που΄ανέβηκε στο πλατό, ένιωσε πως δεν έχει περάσει ούτε μια μέρα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δεν είχε χρόνο ούτε για πρόβες, ούτε για να βρει το κατάλληλο ντύσιμο, ούτε για τίποτα. Έπρεπε να βγει και να τα δώσει όλα.

Στην ερώτηση για το αν έχει κάποια σχέση απαντά: ”Γιατί; Έχεις κανά καλό γαμπρό να μου προτείνεις; Λες άμα το αναλύσουμε να έχουμε προσφορά; Και πες ότι είμαι ελεύθερη θα μας βγει σε καλό; Όχι αν είναι να μας τύχει, ρίχ’το…”, ενώ υποστηρίζει πως στον έρωτα είναι πάντα έφηβη.

Η Ρούλα αποφάσισε να μιλήσει και για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. ”Πάντα περπατούσα μες στο σπίτι και πίσω μου μ’ακολουθούσε μια γυναίκα. Βασανιστικά με ακολουθούσε, με παρακολουθούσε. Και αυτή η γυναίκα ήμουν εγώ η ίδια, όπως είχα αλλάξει απ’την αγωγή των φαρμάκων. Κάποια στιγμή αυτή η γυναίκα έγινε ο εφιάλτης μου. Ήταν φυσιολογικό μου είπαν οι ειδικοί. Είχαμε νεύρα γιατί δεν μπορούσαμε να περπατήσουμε, να χρησιμοποιήσουμε μαχαιροπίρουνα, να κάνουμε μπάνιο μόνες μας. Δεν μπορούσαμε να χτενίσουμε τα μαλλιά μας αλλά ούτε και να βαφτούμε είχαμε τη δύναμη”, περιγράφει.

Το γεγονός ότι πέρασε τόσες δυσκολίες την έκανε να μην ενδιαφέρεται για το τι λένε οι άλλοι για εκείνοι. Λέει χαρακτηριστικά: ”Έχω ταλέντο και βρίστε με! Θα με ενοχλούσε να με πουν ατάλαντη. Θα με κατέβαλλε. Θα με ισοπέδωνε. Από το να μου λένε αν δεν φόρεσα καλά ρούχα κι αν ήμουν χαριτωμένη, που αδιαφορώ, αυτό θα με πείραζε”.

Read More

And More