Ρ. Κορομηλά: Η σχέση της με τον Σ. Σαρτίνι, το “Μπράβο” και το ενδεχόμενο ενός γάμου!

Πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να δουν την Ρούλα Κορομηλά σε μία εκπομπή όπως ήταν το “Μπράβο”. Ωστόσο, η ίδια δεν πιστεύει πως η εποχή σηκώνει τέτοιες παραγωγές. “Εν έτει 2012, δεν προσφέρεται καθόλου το έδαφος για ένα show τύπου “Μπράβο”… Τίποτα ξηρασία… Πρωτίστως για οικονομικούς λόγους…”, ανέφερε η παρουσιάστρια μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η Ρούλα δεν παρέλειψε να αναφερθεί όμως και στους άντρες της ζωής της! Ένας από αυτούς ήταν και ο Στέφανο Σαρτίνι με τον οποίον υπήρξαν επί 7 χρόνια ζευγάρι αλλά πάνω απ’ όλα ήταν συνεργάτες. “Είχαμε κοινά ενδιαφέροντα, δουλεύαμε για έναν στόχο που ήταν η τηλεόραση. Αυτός φρόντιζε για μένα πολύ κι εγώ φρόντιζα για αυτόν”, υποστήριξε η ίδια.

Φυσικά η Ρούλα δεν δίστασε να σχολιάσε με χιούμορ την συνύπαρξή τους μετά τον χωρισμό! Η σχέση της με τον Ιταλό σκηνοθέτη ήταν αναμφισβήτητα μία από τις πιο σημαντικές της ζωής της και ο χωρισμός του όπως ήταν φυσικό της στοίχισε πολύ. Σήμερα, οι δυο τους έχουν πολύ καλές σχέσεις και συζητάνε για όλα αυτά και γελάνε!

Τέλος, η παρουσιάστρια μίλησε για το ενδεχόμενο ενός ακόμα γάμου. “Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Έκανα δύο γάμους, πέρασα καλά. Βίωσα όλη την ιστορία αυτή του να προσέχεις και να φροντίζεις τον άλλον”, ανέφερε χαρακτηριστικά. Άλλωστε η ίδια δηλώνει μια χορτασμένη γυναίκα που δεν περιμένει πια τις βαρύγδουπες δηλώσεις από τον αγαπημένο της. Προτιμά την συμβίωση και όχι τον γάμο!

Read More

And More