Ρ. Κορομηλά: Όλη η αλήθεια για το Just The Two Of Us και η ανάρτηση στο Facebook!

Πολλά ακούγονται για την απόφαση της Ρούλας να πει το μεγάλο ναι στην πρόταση του Mega ώστε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του Just The Two Of Us…

Η Ρούλα μπορεί να κρατάει σιγή ιχθύος σχετικά με την πρόταση που δέχτηκε αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον της, σίγουρα δεν έχει αλλάξει γνώμη από τις αρχικές της δηλώσεις, που δείχνουν πως το να κρέμεται η τύχη κάποιου από τα χείλη της, δεν είναι κάτι που την ενδιαφέρει.

Η Ρούλα κουβαλά ένα βαρύ τηλεοπτικό όνομα και η ένταξή της σ’ ένα καθαρά ψυχαγωγικό – και όχι ανταγωνιστικό-πρόγραμμα όπως αυτό του Just The Two Of Us, μόνο μια μεγάλη επιτυχία μπορεί να είναι για το μεγάλο… κανάλι.

Αυτό που θα κάνει η Ρούλα Κορομηλά με τον μοναδικό δικό της τρόπο, θα είναι να είναι ο… εαυτός της! Να κάνει την πλάκα της και να λέει την αποψή της με την μεγάλη εμπειρία της, αφού πρόκειται για ένα παιχνίδι και όχι για ένα talent show, που οι συμμετέχοντές του προσπαθούν να κάνουν καριέρα στο τραγούδι.

Το μόνο σίγουρο είναι πως αφού θα τη δούμε αύριο στην μεγάλη πρεμιέρα του Mega, σημαίνει πως θα κάνει κάτι που της αρέσει πολύ.

Στην επίσημη fanpage της Ρούλας έγραψαν μάλιστα πριν από λίγο: “Σήμερα δεν σας λέμε τίποτα, γιατί o,τι και να πούμε θα το περάσετε για ψέμα. Οπότε, ες αύριον τα σπουδαία!

Η συνέχεια στις οθόνες μας, λοιπόν!

Read More

And More