Ρ. Λουιζίδου για το “Αμάρτημα” στο TLIFE: “Είναι τυχερός όποιος έχει τώρα δουλειά ”

Η Ρένια Λουιζίδου φέτος είναι από τις τυχερές ηθοποιούς που έχουν δυο δουλειές και μάλιστα πολύ καλές! Μία από αυτές είναι και η νέα σειρά του ΑΝΤ1 “Το αμάρτημα της μητρός μου” που έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη το βράδυ.

Βέβαια, εκείνη δεν κατάφερε να δει την πρεμιέρα της σειράς στην τηλεόραση αφού εκείνη την ώρα είχε παράσταση στο θέατρο Λαμπέτη. Είναι όμως σίγουρη ότι ο κόσμος θα την αγαπήσει, όπως την αγάπησαν και οι πρωταγωνιστές της. Το κλίμα πάντως ανάμεσά τους δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Το διαπιστώσαμε όταν το TLIFE βρέθηκε στην επίσημη παρουσίαση της σειράς!

Έχουν ήδη γυρίσει τα πρώτα έξι επεισόδια και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το “Αμάρτημα”. Η Ρένια μιλάει στο TLIFE για τον ρόλο της, αν φοβήθηκε ότι δεν θα βγει η σειρά και για την οικονομική κρίση στο χώρο της!

Πες μας για τον ρόλο σου στη σειρά.
“Ο ρόλος μου είναι μια εργαζόμενη γυναίκα, μια κομμώτρια από τα Πετράλωνα που έχει μεγαλώσει μόνη της την μονάκριβη κόρη της. Είναι πολιτικοποιημένη, φανατική ΚΚΕ με δραστηριότητα. Μια γυναίκα που την προσωπική της ζωή την έχει βάλει στην άκρη. Θεωρεί ότι είναι στον πάγκο ως γυναίκα πια. Μέσω μια συνθήκης βρίσκεται να γνωρίσει έναν πάρα πολύ πλούσιο επιχειρηματία, που είναι ο ρόλος του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου. Είναι ο ταξικός της αντίπαλος κι αρχίζει μετά από μία τρομερή κόντρα, ένα ειδύλλιο. Αρχικά αυτή αντιστέκεται για ιδεολογικούς λόγους αλλά ενδίδει στο φλερτ του. Συμπτωματικά γνωρίζονται η κόρη της και ο γιος του και τα φτιάχνουν και μπαίνει εμπόδιο στον έρωτα που πάει να ξεκινήσει, των γονιών, ο φρέσκος έρωτας των παιδιών. Εκεί, αρχίζει η πλοκή, ποιο από τα δύο ζευγάρια θα κρατηθεί! Όλα αυτά μέσα από το πρίσμα της κωμωδίας, μην φανταστείς ότι κάνουμε καμία κοινωνική καταγγελία.”

Έχεις κοινά στοιχεία με αυτή τη γυναίκα;
Όχι δεν έχω κοινά στοιχεία. Κομματάκια μικρά βρίσκεις σε κάθε ρόλο αλλά αυτή είναι η δουλειά μας, να μην έχουμε κοινά στοιχεία με το ρόλο. Διαφορετικά θα παίζαμε τη ζωή μας και όχι τους ρόλους μας.

Φοβήθηκες, λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί, ότι μπορεί να μην βγει η σειρά στον αέρα;
Όχι, γιατί η σειρά αποφασίστηκε να γίνει και άρχισαν τα γυρίσματα σε πάρα πολύ σύντομο διάστημα. Δεν είναι μια δουλειά που την συζητήσαμε καιρό. Δεν γίνονται πια στα χρονικά περιθώρια που γινόντουσαν παλαιότερα οι δουλειές που συζητάς για μια δουλειά που είναι να αρχίσει σε κάποιους μήνες. Εδώ, τη μία μέρα μου το πρότειναν και σε ένα μήνα άρχισα γύρισμα. Οπότε δεν πρόλαβε να μεσολαβήσει ένα διάστημα που να πω, θα γίνει δεν θα γίνει. Έγινε τόσο γρήγορα που ξέραμε ότι θα γίνει!

Πόσο καιρό κάνεις γυρίσματα;
Δουλεύουμε εδώ και ενάμιση μήνα. Έχουν ήδη γυριστεί τα πρώτα έξι επεισόδια.

Νιώθεις τυχερή που δουλεύετε φέτος που τα πράγματα είναι δύσκολα;

Βεβαίως, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Σε όλα τα επαγγέλματα και στο δικό μας. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα ανεργίας, μεγάλη δυσκολία και δυσπραγία. Όποιος έχει δουλειά είναι τυχερός στην παρούσα στιγμή!

Δες φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της σείρας:

Read More

And More