Ρ. Θρασκιά: ”Είμαι πρωταθλήτρια στην υπομονή!”

Σήμερα, η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, Ράνια Θρασκιά, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής ”Καφές με την Ελένη”, όπου μίλησε για τις προσωπικές και επαγγελματικές της ανησυχίες.

Όσον αφορά στα στοιχεία του χαρακτήρα της, η ίδια παραδέχτηκε πως έχει κάνει προπόνηση στην υπομονή, σε όλη της τη ζωή και κατάφερε να είναι πρωταθλήτρια σε αυτή. Επιπλέον αποκάλυψε, πως δεν θα ήταν αρνητική σε ένα δεύτερο παιδί, αλλά αυτή τη στιγμή αισθάνεται πολύ γεμάτη στο κομμάτι της μητρότητας. Και συμπλήρωσε: ”Αν ήμουν υγιής και ο Θεός μου έστελνε ένα παιδάκι ακόμα, δεν θα μπορούσα να πω όχι.

Η ίδια δεν συμμετείχε τελικά στο σόου ”Just the two of us”, παρόλο που της το πρότειναν, γιατί όλα τα μάταια σχόλια που θα γίνονταν γύρω από το όνομά της, θα της χαλούσαν πολύ τη διάθεση. Για τα ήδη υπάρχοντα αρνητικά σχόλια που δέχεται συχνά, η Ράνια ανέφερε: ”Ακόμα και τώρα που δεν είμαι στην τηλεόραση, τα σχόλια που ακούγονται για ‘μένα παίρνουν και δίνουν. Κάποτε τα έπαιρνα με χιούμορ, κάποτε θύμωνα. Τώρα μου περνάνε αδιάφορα, δεν με αφορά αυτή η αισθητική”.

Τέλος, αναφέρθηκε στην εκπομπή που παρουσίασε στον ΑΝΤ1, τονίζοντας ότι δεν περίμενε να βγει κάποιος και να πανηγυρίσει που η ίδια βρήκε δουλειά. ”Πριν δουν την εκπομπή σχολίαζαν, έβγαινα στις 7 το πρωί στον αέρα και πριν βγω στον αέρα, είχαν βγει τα δημοσιεύματα που με θάβανε”, είπε χαρακτηριστικά η Ράνια.

Read More

And More