Ρ. Θρασκιά: “Θα είχε ενδιαφέρον για μένα να παρουσιάσω το Master Chef junior”!

Ρ. Θρασκιά: “Θα είχε ενδιαφέρον για μένα να παρουσιάσω το Master Chef junior”! | tlife.gr

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη που θα συζητηθεί έδωσε η Ράνια Θρασκιά, όπου μίλησε για το τηλεοπτικό σκηνικό, τα επαγγελματικά της σχέδια και την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η γνωστή παρουσιάστρια που τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται πιο ανανεωμένη και αδυνατισμένη από ποτέ αναφέρθηκε στην αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της και την απόφασή της να χάσει κάποια περιττά κιλά που είχε. “Το πρακτικό κομμάτι της προσπάθειάς μου ξεκίνησε στις 7 Οκτωβρίου κι αν είμαι καλό κορίτσι θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα. Θεωρώ πολύ σημαντικό να κάνουμε πού και πού δώρα και στον εαυτό μας. Και το 2011, αυτό είναι μια καλή αρχή για μένα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στο «OK!».

Παράλληλα, η ίδια σημείωσε ότι πήρε την απόφαση να προσέξει λίγο παραπάνω την εικόνα της, δεδομένου ότι αυτή παίζει ρόλο στη δουλειά της. “Κάποιες φορές στη ζωή μου, παραμελώ τον εαυτό μου λόγω της ολοκλήρωσης που νιώθω μέσα από την αγάπη μου για κάποιον άνθρωπο. Αυτή τη φορά βούτηξα με όλη μου την ενέργεια στη μητρότητα και στη ζωή μου με τον Διονύση, τόσο βαθιά που ξέχασα να με φροντίζω… Κάθισα, λοιπόν, και σκέφτηκα τι είναι αυτό που μου δίνει χαρά αληθινά και διαπίστωσα ότι η εικόνα μου είναι κάτι σημαντικό για ‘μένα και φυσικά για τη δουλειά μου”, υπογράμμισε.
Μιλώντας για το “Master Chef junior”, η Ράνια Θρασκιά δήλωσε πως της αρέσουν οι εκπομπές μαγειρικής και θα έβλεπε πολύ θετικά μια πρόταση για την παρουσίαση του παιχνιδιού. “Θα είχε ενδιαφέρον για ‘μένα να παρουσιάσω το Master Chef junior, μιας και συνδυάζει αυτά που είμαι: παιδαγωγός, δασκάλα και παρουσιάστρια. Ούτως ή άλλως, μετά την επιτυχία που σημείωσε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δυσκολευτείς να βρεις στην Ελλάδα έναν παρουσιαστή που θα έλεγε “όχι” σε κάτι τέτοιο”, δήλωσε.

Τέλος, όσον αφορά το φετινό τηλεοπτικό σκηνικό και την απουσία της από την τηλεόραση, η Ράνια Θρασκιά δήλωσε το εξής: “Νιώθω ότι θα ήταν αγνωμοσύνη αν δεν έλεγα και δημοσίως ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα συγκινητικά λόγια που μου λένε οι τηλεθεατές… Είμαι πολύ χαρούμενη που μέχρι στιγμής, όλες οι δουλειές μου είχαν την ανταπόκριση του κόσμου”.

Διάβασε περισσότερα στο «OK!» που κυκλοφορεί

READ more