Ράδιο Αρβύλα : Κλειστόν λόγω ασθενείας !

Και ενώ όπως σχεδόν κάθε βράδυ, έτσι και χθες οι φαν της εκπομπής είχαν πάρει θέση στους καναπέδες τους και ήταν πανέτοιμοι να παρακολουθήσουν ακόμα ένα “Ράδιο Αρβύλα”, τελικά έμειναν με την… όρεξη ! Ναι, έμειναν με την όρεξη, αφού ξαφνικά διαπίστωσαν πως η εκπομπή ξεκίνησε και έπαιζε σε επανάληψη…

Βέβαια, είναι μάλλον περιττό να σας πω, πως τα τηλεοπτικά σενάρια που άρχισαν να ακούγονται ήταν απίστευτα… Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που ήθελαν μέχρι και τον Αντώνη Κανάκη και την παρέα του να έχουν κοντραριστεί ξαφνικά με τους Αντεννικούς και η εκπομπή να μην παίζει γι ΄αυτόν ακριβώς τον λόγο.

Ομως, κανένα σκοτεινό σενάριο δεν βρισκόταν πίσω απο αυτή την επανάληψη και ουσιαστικά πίσω απο αυτή την απουσία της εκπομπής .Η εκπομπή έπαιξε σε επανάληψη, γιατί ο Αντώνης Κανάκης είναι άρρωστος. Μία ίωση τον χτύπησε και τον έριξε στο κρεβάτι με υψηλό πυρετό, γεγονός που ανάγκασε την παρέα να μην μπορεί να βγει στον αέρα.

Μάλιστα, επειδή η ίωση αυτή είναι ιδιαίτερα έντονη και ο παρουσιαστής ψήνεται στον πυρετό, κανείς δεν γνωρίζει για την ώρα, αν και σήμερα θα δούμε επανάληψη ή αν το πρόγραμμα βγει κανονικά στον αέρα.

Read More

And More