“Ράδιο Αρβύλα”: Ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε το πότε θα μας ευχηθούν “καλό καλοκαίρι”…

….Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει! Για ακόμα μία χρονιά η “τηλε-συμμορία” από την Θεσσαλονίκη θα είναι η πρώτη που θα μας ευχηθεί “καλό καλοκαίρι”…

Για ακόμα μία χρονιά ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αποφάσισαν να τηρήσουν ευλαβικά τις.. τηλεοπτικές παραδόσεις. Και η παράδοση του “Ράδιο Αρβύλα” είναι η εξής… Τελευταίοι ανοίγουν την τηλεοπτική αυλαία, πρώτοι την κλείνουν, χρόνια τώρα.

Έτσι, όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, το τηλεοπτικό φινάλε του “Ράδιο Αρβύλα” πλησιάζει. Μάλιστα, ο Αντώνης φέτος αδημονεί για το “αντίο” και για ένα λόγο παραπάνω… Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από την μονάκριβή του κόρη, η οποία ήρθε τον χειμώνα στη ζωή του και φυσικά έχει φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο Αντώνης ,λοιπόν, όπως και όλοι οι χαζομπαμπάδες που σέβονται τον εαυτό τους, δεν βλέπει την ώρα να μας αποχωριστεί για να αφιερωθεί εντελώς στη κόρη του και μαζί της να περάσει ένα μοναδικό καλοκαίρι.

Ναι, αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στα… κορίτσια του Αντώνη! Και έτσι πρέπει. Μαμά και κόρη είναι η απόλυτη προτεραιότητα για ΄κείνον.

Όσο για το πότε θα πέσουν οι τίτλοι του τέλους στο “Ράδιο Αρβύλα”; Ιδού τι αποκάλυψε ο ίδιος…

“… Απόψε είναι ο προτελευταίος Τηλεκύβος. Ο λόγος είναι απλός, έχουν μείνει άλλα δυο επεισόδια “Ράδιο Αρβύλα”, με δεδομένο ότι το τελευταίο επεισόδιο “Ράδιο Αρβύλα” είναι στις 5 Ιουνίου. Με δεδομένο ότι βγαίνουμε ανά 15 μέρες στον αέρα, έχουμε άλλα δύο επεισόδια.Το τελευταίο θα είναι λίγο πιο συλλεκτικό».

Read More

And More