“Ράδιο Αρβύλα” τελικά ρίχνει τίτλους τέλους; Τι αποκάλυψε ο Γιάννης Λάτσιος για την εκπομπή και για τον τον Αντώνη Κανάκη;

Ημέρα γιορτής ήταν η χθεσινή για τον ΑΝΤ1. Ημέρα γιορτής, λάμψης, χαράς, μιας και χθες οι Αντεννικοί είχαν την επίσημη παρουσίαση του φετινού τους προγράμματος.

Όλα όσα ετοίμαζαν τους τελευταίους μήνες όλα τα στελέχη του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκαν χθες στους δημοσιογράφους κι όχι μόνο και φυσικά όλοι ήταν εκεί!

Εκεί ήταν και ο… chef του fresh προγράμματος του καναλιού Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος πρέπει να σου πω λατρεμένη, ότι όλο το καλοκαίρι μαζί με τους συνεργάτες του δούλεψαν πολύ σκληρά, προκειμένου να καταφέρουν να στήσουν ένα πρόγραμμα για όλα τα γούστα, ένα πρόγραμμα ανταγωνιστικό, ένα πρόγραμμα που να μπορεί να κυριαρχήσει στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας όλα τα βλέμματα.

Εκεί πέτυχε και η κάμερα του “Πρωινού” τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ και επικοινωνίας του Ομίλου και φυσικά ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε για όλα!

Και ανάμεσα στα άλλα που είπε, εννοείται πως αναφέρθηκε και στο “Ράδιο Αρβύλα” και τον Αντώνη Κανάκη. Ως γνωστόν ο ισχυρός άνδρας του ΑΝΤ1 δεν συμφωνούσε με την έκτακτη παρουσία της εκπομπής στο πρόγραμμα μόνο μία φορά στις 15 ημέρες και ήθελε (και το εξέφρασε και δημόσια) ο Αντώνης μαζί με την παρέα του να είναι στον αέρα κανονικά κάθε Δευτέρα βράδυ.

Αυτή ήταν και η αιτία που μετά τις συγκεκριμένες δημόσιες δηλώσεις του, δεν άργησε να γίνει γνωστό πως το “Ράδιο Αρβύλα” ρίχνει τίτλους τέλους. Ρίχνει ,λοιπόν, τίτλους τέλους το “Ράδιο Αρβύλα” ή μήπως όχι; Ιδού τι απάντησε ο Γιάννης Λάτσιος:

“… Όχι το “Ράδιο Αρβύλα” δεν ρίχνει τίτλους τέλους, με την έννοια ότι δεν θα υπάρχει στο φετινό μας πρόγραμμα. Στο φετινό μας πρόγραμμα θα υπάρχει το “Ράδιο Αρβύλα”, μόνο που θα υπάρχει εκτάκτως, σαν special event”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Λάτσιος και έσπευσε να αποκαλύψει το ποιά ακριβώς θα είναι η επόμενη μέρα της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κανάκη:

“…Ο Αντώνης αυτή την εποχή επεξεργάζεται, σκέφτεται και αναπτύσσει ιδέες για μια καινούρια εκπομπή, για την οποία όταν θα έχουμε κάτι οριστικό θα το ανακοινώσουμε”!

Read More

And More