Ραφαέλα Πιτσικάλη: Πέθανε σε ηλικία 21 ετών το κορίτσι που συγκίνησε όλη την Ελλάδα

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 21 ετών, σκορπώντας θλίψη στο πανελλήνιο.

Η είδηση έγινε γνωστή το μεσημέρι της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου. Το κορίτσι αντιμετώπιζε μία σπάνια μορφή καρκίνου, γνωστή ως Σάρκωμα Ewing. Πάλευε από το 2020. Πριν από λίγο καιρό, γιόρτασε τα 21α γενέθλιά της.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει την ασθένεια, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη μεγάλη μάχη που έδινε.

Στο τελευταίο της βίντεο, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, η Ραφαέλα αν και εμφανώς καταβεβλημένη, συνέχιζε να στέλνει μηνύματα ελπίδας και ευχές για υγεία σε όλο τον κόσμο.

@rafaellapitsikali Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage # #cancersucks #cancer ♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

@rafaellapitsikali Αν σου αρεσε η μαντιναδα μου αφησε μια και ενα follow στο insta: rafaella_pitsi #cancerfighter #rafaellapitsikali #foryou #foryoupage#fypシ #fyp #μπόραείναιθαπεράσει ♬ πρωτότυπος ήχος – Νικος Κυριακακης

Read More

And More