Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς 2019 κατακεραυνώνει το GNTM! “Δεν θα γινόμουν πειραματόζωο…”

Για όσους δεν γνωρίζουν την Ραφαέλα Πλαστήρα, η όμορφη Ελληνολλανδέζα καλλονή στέφθηκε Σταρ Ελλάς, την περασμένη Τετάρτη στα Καλλιστεία 2019. Το ξανθό μοντέλο παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και εξαπέλυσε κεραυνούς κατά του GNTM. “Δεν είναι ακαδημία μόδας, είναι νούμερα τηλεθέασης. Δεν θα έβαζα ποτέ τον εαυτό μου στη διαδικασία να γίνω πειραματόζωο για να κερδίσω περισσότερους followers στο Instagram και το κανάλι περισσότερα χρήματα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Αν κάνουμε μια ανασκόπηση στο παρελθόν, μόνο δύο τρία μοντέλα έκαναν καριέρα απ’ όλα τα GNTM και όχι οι νικήτριες” διαπιστώνει η εστεμμένη Ραφαέλα Πλαστήρα.

Η ξανθιά καλλονή ασχολείται με τη μόδα από το 2016 και περιγράφει τον εαυτό της ως έναν άνθρωπο με θετική ενέργεια και πείσμα. Όπως τονίζει, είναι σκληρή με τον εαυτό της αλλά όχι με τους γύρω της και για εκείνη ομορφιά είναι “να αποδέχεσαι τον εαυτό σου, να τον αγαπάς και να τον σέβεσαι. Ομορφιά είναι κάτι που πηγάζει από μέσα μας και όχι εξωτερικά”.

Read More