Ραγδαίες εξελίξεις στην επίθεση με το βιτριόλι – Αναζητείται συγκεκριμένη γυναίκα

Μια γυναίκα της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί τις τελευταίες ημέρες, αναζητούν οι αρχές οι οποίες φαίνεται πλέον να είναι μια ανάσα από την λύση του μυστηρίου της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η γυναίκα είναι από το περιβάλλον της Ιωάννας και σε αυτήν κατέληξαν οι αστυνομικοί τα τελευταία 24ωρα. Η γυναίκα ταυτοποιήθηκε μεν αλλά ακόμα αναζητείται καθώς έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κατέληξαν μετά από τις εντατικές έρευνες των τελευταίων ημερών και ψάχνουν να την βρουν προκειμένου σε πρώτη φάση να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει για την υπόθεση. Ωστόσο, προβληματίζει το γεγονός ότι ενώ έχει ταυτοποιηθεί η εν λόγω γυναίκα είναι άφαντη.

Η συγκεκριμένη γυναίκα που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν από αστυνομικές πηγές αν είναι στον κύκλο των υπόπτων που είχαν καταλήξει τα τελευταία 24ωρα δεν είναι ξεκάθαρο αν είναι στο φιλικό ή στο συγγενικό περιβάλλον της 34χρονης Ιωάννας. Η «εξαφάνισή» της επίσης προβληματίζει τους αστυνομικούς και τους φέρνει άλλο ένα βήμα πριν την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Πηγή: Newsit

Read More

And More