Ραγδαίες οι εξελίξεις στο Alter ! Αναστέλλεται η λειτουργία του ;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Alter… Εξελίξεις δυσάρεστες οι οποίες κανείς δεν ξέρει για την ώρα που ακριβώς θα οδηγήσουν το κανάλι και τους χιλιοταλαιπωρημένους εργαζόμενους σε αυτό !

Μετά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alter και ύστερα από τις άκρως δυναμικές και επίπονες κινητοποιήσεις των εργαζόμενων σε αυτό που τους τελευταίους μήνες είναι απλήρωτοι και μέσα από τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις προσπαθούν να πάρουν πίσω τα δεδουλευμένα τους, αργά χθες το βράδυ έφτασε στα χέρια μας μία ανακοίνωση , ή μάλλον για να ακριβολογώ μία αλλαγή προγράμματος, όπου μέσα από τρεις σειρές, μας γινόταν γνωστό πως το κανάλι τελικά αναστέλλει την λειτουργία του !

Αναστέλλει κάθε ζωντανό και μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα, από σήμερα το Alter, έτσι… απλά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Αν δηλαδή οφείλεται στην επίσχεση εργασίας περισσότερων από 160 τεχνικών, σε κάποια απεργία που δεν έχει ανακοινωθεί ή σε κάποιο σχέδιο της ιδιοκτησίας.

Από σήμερα λοιπόν το πρόγραμμα του σταθμού έχει επαναλήψεις Σεφερλή, Ζουγανέλη, Βέφας, ξένες σειρές και βιντεοκασέτες… Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, κανένας εργαζόμενος στο Alter δεν έχει μέχρι στιγμής καμία επίσημη ενημέρωση για το τι ακριβώς συμβαίνει στο κανάλι. Αυτή την στιγμή δε, όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στο πόστο τους, οι 160 από τους 180 τεχνικούς που όπως σας είπα και παραπάνω έχουν προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας και κανένας άλλος. Οι διοικητικοί είναι… άφαντοι, ενώ επίσης δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για το αν θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας και κάποια γενική συνέλευση είτε του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσιογράφων, είτε των τεχνικών, προκειμένου να δουν, για το πως θα αντιμετωπίσουν αυτές τις νέες εξελίξεις.

Σας παρουσιάζουμε, το δελτίο τύπου του καναλιού :

Read More

And More