Ραγίζει καρδιές η ηθοποιός Κατερίνα Χέλμη για την απώλεια του άντρα της: “Μου λείπει πολύ…”

Ο Κωνσταντίνος Σβολόπουλος έφυγε από τη ζωή στις 13 Αυγούστου, βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη τόσο τη σύζυγό του και γνωστή ηθοποιό Κατερίνα Χέλμη, όσο και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ο ιστορικός, πανεπιστημιακός και πρώην πρόεδρος της Ακαδημίας Αθηνών ήταν ο παιδικός έρωτας της γνωστής ηθοποιού. Για εκείνη δεν ήταν απλώς ένας σύζυγος… ήταν όλη της η ζωή. “Μου λείπει ο άντρας μου. Μου λείπει πολύ. Και πονάω για τη φυγή του. Αυτό θέλω να γράψεις παιδί μου…” δηλώνει η Κατερίνα Χέλμη με σπασμένη φωνή στην εφημερίδα Espresso.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά τον χαμό του συζύγου της, Κωνσταντίνου Σβολόπουλου. Ήταν ο εφηβικός της έρωτας με τον οποίο τελικά παντρεύτηκε… ήταν ο συνοδοιπόρος της σε όλες τις στιγμές της ζωής της, ήταν ο φύλακας άγγελός της.

“Ό,τι και να πω παιδί μου είναι λίγο. Θέλω να κρατήσω όλα αυτά που έζησα για μένα. Μου λείπει η αύρα του από το σπίτι, μου λείπουν τα πάντα. Γυρίσω μέσα στο σπίτι και μου λείπει. Τι να σου πω, δεν έχω λόγια πλέον…” αναφέρει στην εφημερίδα, ραγίζοντας καρδιές…

Read More

And More