Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Ζαρίφη: “Όταν τρυπώνει στην οικογένειά σου, δε…”

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου σήμερα και η παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε για τη μεγάλη απώλεια της ζωής της που δεν είναι άλλη από αυτή του πατέρα της. 

Όπως έχει αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν ο πατέρας της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία “έφυγε” από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο. Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα η ίδια προχώρησε σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση αποκαλύπτοντας πως βίωσε η ίδια και η οικογένειά της αυτή την περιπέτεια.

“”Σκέψεις για τον καρκίνο. Όταν τρυπώνει στην οικογένειά σου δεν εξαγνίζεις ποτέ το φάντασμά του. Όταν το δικό μας σπίτι αντιμετώπισε το “ξορκισμένο” πίστευα ότι θα τον νικήσουμε. Δεν λέγαμε καν τη λέξη νομίζοντας ότι έτσι κάναμε ασπίδα προστασίας στον άνθρωπό μας και θα φύγει από πάνω του.

Τρέχεις, ψάχνεις, ρωτάς, κλικάρεις σε μαγικές θεραπείες, βρίζεις, νευριάζεις, προσεύχεσαι και όλα αυτά μέσα σε ένα 24ωρο. Και βάζεις δύναμη. Και σε κρατάει με λουριά πίσω. Όσο όμως ξέρεις ότι υπήρξαν νικητές σφίγγεις γροθιές και βαράς πιο δυνατά. Εμείς δεν σταθήκαμε τυχεροί.

Γιατί μας έδειξε τα δόντια του τελευταία στιγμή. Αλλά… είδες υπάρχει αυτό το αλλά που τα φωτίζει όλα… Αν γνωρίζαμε νωρίτερα. Αν ο μπαμπάς το έψαχνε πιο νωρίς θα νικούσαμε… Η πρόληψη αδέρφια. Αυτή είναι το μαγικό όπλο που τον σκοτώνει. Τον καρκίνο. Τώρα τον λέω πια με το όνομά του. Τον καργ….”, έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

 
 

Read More

And More