Ραγίζει καρδιές η κολλητή της Χρύσας Σπηλιώτη: “Το σκασαν μαζί με τον Δημήτρη και μας άφησαν…”

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε αργά το βράδυ της Κυριακής. Ο θάνατος της Χρύσας Σπηλιώτη εξακριβώθηκε και επίσημα, μετά την ταυτοποίηση της σορού της με το DNA της 92χρονης μητέρας της. Η αγαπημένη ηθοποιός όμως, δεν έφυγε μόνη της από την ζωή αλλά μαζί με τον σύζυγό της και καθηγητή μουσικής και αθλητή, Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι χάθηκε στην προσπάθειά του να σωθεί από τις φλόγες που έπνιξαν την ανατολική Αττική την περασμένη Δευτέρα. Η Χρύσα Σπηλιώτη και ο Δημήτρης Τουρναβίτης άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στον πύρινο εφιάλτη στο Μάτι.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε την Τρίτη 31 Ιουλίου στο Κοιμητήριο του Χαλανδρίου. Η Χρύσα και ο Δημήτρης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, θάφτηκαν δίπλα – δίπλα… Η επιθυμία της οικογένειας είναι να μην παρευρεθούν στην κηδεία μέσα μαζικής ενημέρωσης και να σεβαστούν αυτή την εξαιρετικά προσωπική στιγμή της οικογένειας και να αφήσουν τους συγγενείς, φίλους και συναδέρφους να πουν το τελευταίο αντίο στους αγαπημένους τους ανθρώπους, ήρεμα και σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Αυριο, Τρίτη 31 Ιουλίου 2018 στις 18.00, αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Δημήτρη Τουρναβίτη, μαζί με την σύζυγο του…

Gepostet von Ωδείο Πεντέλης Τουρναβίτη am Montag, 30. Juli 2018

Μία μέρα μετά το τελευταίο αντίο, η κολλητή φίλη της Χρύσας Σπηλιώτη συγκλονίζει με τα λόγια της. Η Αννέτα Παπαθανασίου είναι αυτή που ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα της ταυτοποίησης της σορού. “Στο τελευταίο έργο της : «Εγώ ο Νικόλαος Μάντζαρος» η Χρύσα στην παράσταση ξεκινούσε ανάβοντας ένα σπίρτο. Το φύσηξε και μας μίλησε:
“…Το σκασα από τον τάφο μου. Έπιασε φωτιά στο κοιμητήριο κι άρχισα να πυρώνομαι! Ε! Όχι είπα, δεν κάηκα ζωντανή, να καώ πεθαμένη; Ευχήθηκα μ’ ούλη μου την καρδιά να εξαφανιστώ… ε μιράκολο γίνηκε!…”Τα κατάφερε το σκασε, viva la liberta. Το σκασαν μαζί με τον Δημήτρη και μας άφησαν…”, είπε ανάμεσα σε άλλα στον επικήδειο.

Δημοσίευσε μάλιστα ολόκληρο το κείμενο που διάβασε στην κηδεία των δύο αγαπημένων της ανθρώπων:

Φίλοι μου σας ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τα συγκινητικά μηνύματά σας για την Χρύσα και τον Δημήτρη. Δεν…

Gepostet von Anneta Papathanassiou am Mittwoch, 1. August 2018

Read More

And More