Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ηλιάκη – Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Μια πολύ συγκινητική ανάρτηση έκανε η Μαρία Ηλιάκη στο προφίλ της στο Instagram με αφορμή την ονομαστική γιορτή της μητέρας της.

Η μητέρα της παρουσιάστριας αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και έφυγε από τη ζωή το 2012 βυθίζοντας σε ανείπωτη θλίψη την οικογένειά της. Η Μαρία Ηλιάκη της είχε μεγάλη αδυναμία και έτσι δεν περνάει ημέρα που να μην τη σκέφτεται.

Δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει το τατουάζ με το όνομα της μητέρας της που έχει στο χέρι της, έγραψε:

«Είναι ευλογία να λυπάσαι όταν δεν υπάρχει. Είναι ευλογία να θυμώνεις γιατί σου έφυγε, σου άφησε κενά, δεν σε καταλαβαίνει πια. Για εκείνο το ´Αχ μανούλα μου’ που σου βγαίνει αυθόρμητα σε μικρές καθημερινές στιγμές.

Κράτησε την εικόνα της μάνας σου ως δίχτυ ασφαλείας, είτε κατάφερε, είτε όχι να είναι αποτελεσματική στο ρόλο της γιατί εσένα σου έδωσε τη ζωή.Και άφησε την από εκεί που είναι να σου στέλνει την ευλογία η τη συγγνώμη της. Γιατί έτσι κ αλλιώς μέσα από σένα ζει… Χρόνια πολλά μαμά…”.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More