"Δώστε κουράγιο"

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της 7χρονης Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου- “Καταρρέουμε”

Συγκλονίζει η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου, Ξένια με την ανάρτησή της για την κόρη της, την 7χρονη Αναστασία που δίνει μάχη για τη ζωή της καθώς βρίσκεται στην Αμερική εξαιτίας ενός πολύ σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.
Η μαμά της μικρής Αναστασίας ζητάει τη στήριξη και τη συμπαράσταση του κόσμου, καθώς όπως λέει καταρρέουν/

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ξένιας; Πρεζεράκου

«4 χρόνια πριν είχαμε με την Αναστασία και τον Ηλία την υπέροχη στιγμή να διδάξουμε στο φεστιβάλ της Κουνταλίνι, όλοι μαζί σαν οικογένεια, αφού άλλωστε ποτέ δεν αποχωριστήκαμε ο ένας τον άλλον. Σήμερα πάλι όλοι μαζί στην κλινική βιώνουμε την πιο δύσκολη εμπειρία που μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Δώστε μας κουράγιο παιδιά , καταρρέουμε…».

Θυμίζουμε πως η 7χρονη Αναστασία διαγνώσθηκε πέρσι με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Νοσηλεύτηκε σε γνωστό ογκολογικό νοσοκομείο όπου μετά από όλες τις απαραίτητες εξετάσεις οι γιατροί ανακοίνωσαν στους γονείς της αδυναμία για οποιαδήποτε θεραπεία δίνοντας παράλληλα στο παιδί 6 μήνες ζωής.

Έπειτα από διαδικτυακό κάλεσμα και με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκλονιστική, η μικρή ταξίδεψε με την οικογένειά της στο Τέξας των ΗΠΑ όπου έχει ξεκινήσει ειδικές θεραπείες προκειμένου να μπορέσει να κερδίσει τη μάχη απέναντι στον καρκίνο.

Read More

And More