Ραγίζει καρδιές η Πέννυ Μπαλτατζή με την εξομολόγησή της: “Όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος”

Σε μια προσωπική και ιδιαιτέρως συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή το απόγευμα της Δευτέρας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή τραγουδίστρια που φέτος συμμετέχει στο J2US μίλησε για τις αποβολές που είχε στο παρελθόν πριν από την απόκτηση του μικρού Κάρολου.

Συγκεκριμένα, η Πέννυ Μπαλτατζή δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει έχοντας στην αγκαλιά της τον γιο της και έγραψε, 

“Ας ακουστούν οι #IstoriesMesaMas.
Κάθε μια από μας έχει τη δική της ιστορία. Κάποιες ιστορίες είναι πιο βαθιά χαραγμένες από κάποιες άλλες γιατί μας πόνεσαν περισσότερο! Όπως αυτή της βαθιάς κι ανείπωτης απόγνωσης μιας αποβολής. Είναι όμως κομμάτι μας και δεν πρέπει να φοβόμαστε να μιλήσουμε για αυτό.
Ο Κάρολος είναι το πέμπτο μωράκι που κατοίκησε στο σώμα μου.
Το πρώτο μωράκι, 6 μηνών έγκυος, έπρεπε να το αποχωριστώ λόγω πρώιμης ανεπάρκειας πλακούντα. Έτσι έκανα πρόκληση τοκετού για να διακόψω την κύηση.
Το δεύτερο με ταλαιπώρησε πολύ διότι ήταν εξωμήτριο κ δε μπορούσαν να το εντοπίσουν ώστε να ξέρουν που βρίσκεται.
Κάθε 2 μέρες χορειακές, να έχω αιμορραγία, να έχω καθημερινά παραστάσεις και να έχω διαλυθεί ψυχικά και σωματικά Μετά από 2 μήνες καταφέραμε να το εντοπίσουμε. Αφαιρέθηκε το κύημα με λαπαροσκόπηση.
Μετά από αυτές τις δύο απώλειες , όλοι μου έλεγαν ότι δε μπορώ να μείνω έγκυος.
Τελικά με έπεισαν να προχωρήσω με εξωσωματική. Έμεινα αμέσως σε δίδυμα και τα έχασα και τα δύο με παλίνδρομη με διαφορά λίγων ημερών.
Μετά από αυτό επιτέλους δέχτηκα πως είμαι άνθρωπος που έχει ανάγκη να αγκαλιάσει τον εαυτό του και να τον φροντίσει.
Ο Χρήστος μου ήταν πάντα εκεί να μου θυμίζει ότι είναι μαζί μου είτε αποκτήσουμε παιδί, είτε όχι.
Μετά από περίπου 7 μήνες έμεινα έγκυος πάλι με μια προσπάθεια, ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
Ξεκίνησα αντιπηκτικές αμέσως λόγω θρομβοφιλίας και τη συνέχεια την ξέρετε….

Ευχαριστώ για τα μηνύματα. Δεν είστε μόνες. Είμαστε όλες.
Η κάθε μία με τη δική της ιστορία. Όλες αυτές οι ιστορίες που ποτέ μας δεν είδαμε, δεν είπαμε και δεν μάθαμε είναι σύνθετες, ουσιαστικές αλλά και βαθιά αληθινές. Είναι κομμάτι μας και έφτασε η στιγμή να βρούμε τη φωνή μέσα μας να το φωνάξουμε επιτέλους δυνατά! Είτε θέλει παιδί, είτε όχι. Δεν υπάρχει πρέπει, δεν υπάρχει σωστό ή λάθος.
Είμαι γυναίκα, κουβαλάω ένα ολόκληρο σύμπαν μέσα μου…
Είμαι ευγνώμων για την ύπαρξη μου”.

Read More

And More