Ραγίζει καρδιές η πρώτη ανάρτηση του 32χρονου συζύγου της αδικοχαμένης Καρολάιν

«Για πάντα μαζί. Καλό ταξίδι αγάπη μου». Με αυτές τις δυο φράσεις θέλησε ο 32χρονος πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να πει ακόμη ένα αντίο στην αγαπημένη του σύζυγο Κάρολαϊν, την άτυχη γυναίκα που έπεσε θύμα ληστών μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία μόλις 20 ετών.

Ο 32χρονος πιλότος, που βρισκόταν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά την ώρα της επίθεσης αλλά δεν μπόρεσε να αντιδράσει καθώς οι ληστές τον είχαν ακινητοποιήσει, έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την άγρια δολοφονία της γυναίκας του και λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της στην Αλόννησο.

Για αυτό το “αντίο” ο νεαρός πιλότος που προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του για να σταθεί στο πλευρό της μόλις 11 μηνών κορούλας του, επέλεξε μια φωτογραφία από την πιο χαρούμενη μέρα της ζωής τους: από το γάμο τους σε μια παραλία της Πορτογαλίας.

Στη φωτογραφία αυτή, είναι και οι δυο χαμογελαστοί, ευτυχισμένοι. Εκείνη μέσα στο λευκό νυφικό της και με την ανθοδέσμη της στα χέρια, κρατά σφιχτά το χέρι του έρωτα της ζωής της.

Ο 32χρονος πιλότος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις αστυνομικές αρχές, που δεν έχουν σταματήσει να αναζητούν τα στοιχεία που θα συνθέσουν το παζλ των όσων έγιναν και θα τους οδηγήσουν στη λύση και στις συλλήψεις.

Read More

And More