Ραγίζει καρδιές ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής – Το μήνυμα για τον γιο του που πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 11 χρονών

Ο Ερωτόκριτος Κιμιωνής είναι αρκετά ενεργός στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική. Το πρωί του Σαββάτου, λοιπόν, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, ο γνωστός σχεδιαστής κι επιχειρηματίας έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ του μια φωτογραφία του γιου του, που έφυγε από τη ζωή το 2009, σε ηλικία μόλις 11 ετών, χτυπημένος από λευχαιμία. Ο Μανώλης πέθανε αφού πάλεψε με την ασθένειά του για δύο χρόνια. Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε, ο Ερωτόκριτος αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και συγκλόνισε με τα λόγια του.

Διάβασε αναλυτικά τι έγραψε:

Η σημερινή ήμερα και κάθε ήμερα είναι Παγκόσμια ήμερα υπέρ των παιδιών αυτών ,αυτών των πραγματικά ηρώων ζωής και όχι παγκόσμια ήμερα ενάντια στον καρκίνο. Υποτιμάται η ψυχή τους αν πιστεύετε ότι πολεμούν και δεν συνειδητοποιείτε την υπέρτατη επιλογή της ψυχής τους.

Στη φωτογραφία είναι ο γιος μου, Μανώλης, που έφυγε από αυτό το σύμπτωμα μετά από 1,5 χρόνο στα 11 του. Οτιδήποτε λοιπόν πολεμάς, χάνεις, σε κερδίζει. Εναντίον ποιανού καρκίνου είναι αυτή η ημέρα;

Έχετε μάθει να εστιάζετε στο αρνητικό και στο ελλειμματικό. Στον πόλεμο και όχι στην ειρήνη. Αγάπη θέλει και ο καρκίνος γι αυτό εμφανίστηκε. Αγάπη ζητάει ο καρκίνος να δώσεις στο παιδί σου και στο κάθε παιδί αυτού του κόσμου.

Ίσως είναι η ύστατη κραυγή αναζήτησης αγάπης του παιδιού σου η εκδήλωση του. Και κανένας πόλεμος δεν τον απομακρύνει καμία διένεξη και καμία παλικαριά δεν χωράει. Και μην είσαι σίγουρος ότι κέρδισες περισσότερα επειδή ο καρκίνος απομακρύνθηκε απ το σώμα του παιδιού σου.

Μπορεί να κέρδιζες περισσότερα αν τον αγκάλιαζες και τον αποδεχόσουν, γιατί έτσι θα αποδεχόσουν την ανάγκη επικοινωνίας του παιδιού σου για αποδοχή αγάπη και εμπιστοσύνη και μη ευθύνη για οτιδήποτε. Και δεν εμπεριέχει καμία ενοχή το γεγονός για κανέναν όμως χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι ο καρκίνος είναι δημιούργημα ασυνείδητων συναισθημάτων και σκέψεων «χάους» μέσα στο μυαλό και τη καρδιά ενός μικρού παιδιού πολύ πριν εκδηλωθεί. Και την ώρα της εκδήλωσης του αυτό το «χάος» χρειάζεται αγάπη για να «τακτοποιηθεί» και να μην έχει πια λόγο ύπαρξης το σύμπτωμα του καρκίνου.

Ό,τι συμβαίνει είναι το ιδανικό! Έτσι ας αποδεχτούμε την επιλογή της ψυχής κάθε παιδιού που αποφασίζει να φύγει η να παραμείνει γιατί εκείνο γνωρίζει ότι δεν ήταν πόλεμος αλλά μια θεϊκή ενέργεια αγάπης ότι επέλεξε και άφησε παρακαταθήκη στους γύρω του»

Δες την ανάρτησή του:

Η σημερινή ημερα και καθε ημερα ειναι Παγκόσμια ημερα υπερ των παιδιών αυτών ,αυτών των πραγματικά ηρώων ζωης και όχι…

Gepostet von Erotokritos Kimionis am Samstag, 15. Februar 2020

Read More

And More