Ραγίζει καρδιές ο γιος του Ιαβέρη, γιορτάζοντας τα δυο χρόνια που ο πατέρας του, του χάρισε το νεφρό του και τη… ζωή!

Ο Τάσος Μαρκουίζος, ο γνωστός σε όλους μας Ιαβέρης δεν είναι μόνο ο γκουρού της αυτοκίνησης αλλά και ένας εκπληκτικός άνθρωπος που με τον σκληρό και καυστικό λόγο του προσπαθεί να συνετίσει του Έλληνες οδηγούν και να τους μάθει να οδηγούν σωστά. 

Εξίσου ταλέντο στα… αυτοκίνητα και την οδήγηση έχει και ο γιος του Κωνσταντίνος ο οποίος πριν δυο χρόνια πήρε από τον πατέρα του ένα δώρο ζωής! Ο Ιαβέρης του δώρισε ένα νεφρό δίνοντάς του πάλι μια φυσιολογική ζωή χωρίς αιμοκάθαρση. Όλοι θαυμάσαμε την πράξη του Ιαβέρη ενώ εκείνος το 2018 είχε δηλώσει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου: “Αυτό που συμβαίνει είναι το αυτονόητο”

Σήμερα δυο χρόνια μετά τη μεταμόσχευση, ο Κωνσταντίνος, ευχαριστεί για μια ακόμα φορά δημόσια τον πατέρα του και συγκινεί γράφοντας :”Σαν σήμερα, πριν δύο χρόνια, έλαβα το μεγαλύτερο δώρο από τον αγαπημένο μου πατέρα.Σαν σήμερα, μπήκαμε μαζί στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός για μεταμόσχευση νεφρού.

Το επιτελείο του γιατρού μας κ. Βασίλη Βουγά #vassilisvougas συντονιστές, γιατροί, αναισθησιολόγοι, νοσηλευτές ολοκλήρωσαν με επιτυχία μια δύσκολη επέμβαση και πλέον απολαμβάνω μια απολύτως φυσιολογική ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για αυτή τη δεύτερη ευκαιρία.Είμαι πολύ τυχερός που έχω μια τόσο όμορφη οικογένεια”

 

Read More

And More