Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Μαρίας Ελένης στη Ζωή Λάσκαρη! “Αχ και ν’ άκουγα λίγο τη φωνή σου”

“Όταν φεύγει κάποιος από την Ζωή που αγαπάς, πάρα πολύ, που είναι ο άνθρωπός σου, που είναι η παρέα σου δεν το ξεχνάς ποτέ… απλά μπαίνεις σε μια άλλη πραγματικότητα και κάνεις το καλύτερο που μπορείς, ξέροντας ότι αυτό θα ήθελε…Μου λείπεις πολύ ας άκουγα μια ακόμα φορά τη φωνή σου”! Με αυτά τα σπαρακτικά και αληθινά λόγια η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είπε στη μητέρα της Ζωή Λάσκαρη, πόσο πολύ της λείπει!

Τον Αύγουστο θα κλείσουν 3 χρόνια από την ημέρα που έφυγε για πάντα η Ζωίτσα αλλά λείπει πολύ και κυρίως στους δικούς της ανθρώπους. Η Μαρία Ελένη ήταν συνέχεια με τη μαμά της και δεν έκρυψε και πόσο της στάθηκε στην περιπέτεια που είχε παλαιότερα με την εξάρτησή της με τις ουσίες. Ωστόσο και στο τελος ήταν συνέχεια μαζί ήταν όπως λέει η παρέα της και αυτή η καθημερινότητα της λείπει!

Η απώλεια της Ζωής σημάδεψε την Μαρία Ελένη και σήμερα μοιράζεται αυτή την απώλεια και αυτό το συναίσθημα μαζί μας: “Είναι στιγμές που θέλεις να της μιλήσεις να την ακούσεις να σου πει αγαπούλα μου. Είναι στιγμές που μόνο η μάνα σου θα σου πει την αλήθεια, θα σου δώσει κουράγιο θα σε ταρακουνήσει”…

Read More

And More