Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του!

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του! | tlife.gr

Πριν τρία χρόνια έχασε ξαφνικά τον πατέρα του μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε και βυθίστηκε στο πένθος. Ο Γιώργος Λιάγκας δεν σταματά στιγμή να σκέφτεται τον άνθρωπο που του δίδαξε όλα όσα γνωρίζει σήμερα και παρόλο που δεν βρίσκεται πια κοντά του, είναι πάντα στη σκέψη του.

Με αφορμή λοιπόν, την Ημέρα του πατέρα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτός μου μάθε την καλοσύνη, τις αξίες και την πραγματική ουσία της ζωής. Θα τον θυμάμαι και θα τον αγαπώ πάντα και είμαι πολύ περήφανος και τυχερός που ήταν ο πατέρας μου».

Ο πατέρας του Γιώργου Λιάγκα, ο κύριος Γιάννης είχε δώσει για δέκα χρόνια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο, η καρδιά του ήταν αυτή που τον πρόδωσε. Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο παρουσιαστής στο Celebrity Travel και τον Νίκο Κοκλώνη είχε αποκαλύψει:  «Ο πατέρας μου. Με δίδαξε πάρα πολλά πράγματα, με δίδαξε να μη λέω ψέματα και όταν χρειάστηκε ήταν και μάνα και πατέρας. Ο πατέρας μου πάλευε με τον καρκίνο 10 χρόνια, αλλά τελικά δεν πέθανε από καρκίνο, πέθανε από καρδιά. Άντε να το πω κι αυτό τώρα, για να αγαλιάσει και η καρδιά μου κι άλλο. Εκείνο το βράδυ πέθαινε και τον επανέφεραν 5-6 φορές. Πάθαινε ανακοπή και τον επανέφεραν. Έβλεπα ένα σώμα άψυχο να πάλλεται με το ηλεκτρικό ρεύμα, αισθανόμουν πολύ άσχημα και έβλεπα ότι δίνει μια μάχη να κρατηθεί στη ζωή, γιατί είχε ίσως το άγχος αν είμαι εγώ καλά. Έσκυψα και του είπα στο αφτί -μετά από 5-6 φορές που είχε δώσει τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή- ότι «Μπαμπά φύγε, είμαι καλά τώρα»…».

READ more