Ράκος η Celine Dion – H πρώτη εμφάνιση μετά το θάνατο του άντρα της και του αδελφού της

Ράκος έγινε μετά το διπλό χτύπημα της μοίρας η Celine Dion. Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά μετά το θάνατο του συζύγου της Rene Angelil και του αδελφού της David Dion από καρκίνο, πριν λίγες μέρες. Ντυμένη στα μαύρα, φανερά αδυνατισμένη και καταβεβλημένη, η τραγουδίστρια έφθασε με τα παιδιά της στον Καναδά και συνάντησε τα αγαπημένα της πρόσωπα πριν τις κηδείες.
Σε φωτογραφίες που δημοσιεύει η “Daily Mail”, η Celine Dion φαίνεται ιδιαίτερα χλωμή και συντετριμμένη, προσπαθώντας όμως να κρατηθεί ήρεμη για χάρη των παιδιών της. Ο Nelson, ο René-Charles και ο Eddy είναι άλλωστε συνεχώς κοντά της…

Όσον, αφορά στην κηδεία, σύμφωνα με ανακοίνωση στην σελίδα της Celine Dion, η κηδεία του Rene μετά από δική του επιθυμία, θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλική Notre-Dame του Μόντρεαλ όπου παντρεύτηκαν πριν από 21 χρόνια. Σήμερα Πέμπτη 21 Ιανουαρίου θα είναι ανοιχτός ο ναός για κάποιες ώρες στο κοινό που θέλει να πει το τελευταίο αντίο.
Ενώ την Παρασκευή θα τελεστεί η νεκρωσιμος ακολουθία στις 15:00. Στις 3 Φεβρουαρίου, θα ακολουθήσει εκδήλωση στο Las Vegas και στο Caesars Palace Colosseum, όπου έκανε τις τελευταίες της εμφανίσεις η Celine και όλοι μαζί ήταν σαν οικογένεια.

Μία ημέρα μετά την κηδεία του συζύγου της, η Celin θα αποχαιρετήσει τον αγαπημένο της αδερφό. Ύστερα από επιμνημόσυνη δέηση σε γραφείο τελετών, το Σάββατο, η κηδεία του Daniel θα γίνει σε εκκλησία του Κεμπέκ.

πηγή φωτογραφιών Daily Mail

Read More

And More