Ράκος η Σάντρα Βουτσά πριν την κηδεία του πατέρα της

Δύσκολες ώρες περνούν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Κώστα Βουτσά μετά την είδηση του θανάτου του. Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού (και μητέρα του μικρού Φοίβου), οι κόρες του Θεοδώρα και Νικολέττα Βουτσά, ο Άνθιμος Ανανιάδης, η αδελφή του Νίτσα Βουτσά, αλλά και η μεγάλη του κόρη Σάντρα Βουτσά δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν πως ο αιώνιος έφηβος του κινηματογράφου δεν είναι πια κοντά μας.

Η πρωτότοκη κόρη του αγαπημένου ηθοποιού, μάλιστα, Σάντρα Βουτσά προσπαθεί να διαχειριστεί αυτές τις δύσκολες στιγμές, καθώς έχασε και τους δυο γονείς της, μέσα σε 52 ημέρες. Η μάνατζερ των καλλιτεχνών μετά το θάνατο της μητέρας της Έρρικας Μπρόγιερ βιώνει μια ακόμη δυνατή απώλεια, αυτήν του πατέρα της και είναι συντετριμμένη. Οι δυο γονείς της μάλιστα, έφυγαν από τη ζωή με διαφορά 52 ημέρες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η Σάντρα Βουτσά έχει κλειστεί αυτές τις μέρες στον εαυτό της, έχοντας ως στήριγμα την Θεοδώρα Βουτσά και προσπαθεί να διαχειριστεί αυτήν τη δύσκολη συναισθηματική κατάσταση που βιώνει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, μάλιστα, η Σάντρα και η Θεοδώρα –αν και ετεροθαλείς αδελφές είναι πολύ δεμένες και στηρίζουν πάντα η μία την άλλη. Έτσι γίνεται και τώρα. Η Θεοδώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα από την Ολλανδία-όπου μένει με την οικογένειά της- και στηρίζει τις αδελφές της σε αυτήν την δύσκολη περίοδο.

Read More

And More