Ραμόνα Βλαντή: Πήγε στο “Μαζί Σου Σαββατοκύριακο” και ξεχώρισε τις αυθεντικές τσάντες από τις “μαϊμούδες” [video]

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής, η Ραμόνα Βλαντή.

Η νικήτρια του πρώτου My Style Rocks, μετά τον ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες στην ελληνική showbiz γύρω από τις τσάντες-μαϊμού που κρατούν πολλές διάσημες κυρίες στις εμφανίσεις τους, βρέθηκε στο πλατό του “Μαζί Σου Σαββατοκύριακο” και εξήγησε τον λόγο που είναι κατά του παρεμπορίου και των προϊόντων που δεν είναι αυθεντικά.

“Είμαστε ό,τι φοράμε! You wear fake, yoy are fake, λέει μία παροιμία. Ό,τι φοράμε είμαστε. Έτσι θέλουμε να δηλώσουμε το sosialize μας. Αυτό δηλώνουμε με τα brands στις μέρες μας…” , είπε χαρακτηριστικά. Και κατόπιν πρόσθεσε: “Γιατί να δείξει ότι ανήκεις σε μια κατηγορία άλλη από αυτή που ανήκεις πραγματικά; Δεν έχουμε, δεν παίρνουμε!” .

Μάλιστα, η Ραμόνα κλήθηκε να αναγνωρίσει on air τις original τσάντες έναντι των “μαϊμούδων” που υπήρχαν στο πλατό. Όπως φάνηκε, η ίδια δυσκολεύτηκε αρκετά στο να τις ξεχωρίσει, παρόλο που θεωρείται exrpet στα θέματα που αφορούν τη μόδα.

“Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φέρει καλές μαϊμούδες για να σε μπερδέψουμε” , σχολίασε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, η οποία “λύθηκε” στα γέλια βλέποντας την Ραμόνα να καταβάλει προσπάθειες να αναγνωρίσει τις αυθεντικές τσάντες. “Εγώ το έχω πει, μερικές μαϊμούδες είναι πάρα πολύ καλές” , σχολίασε η Ραμόνα.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More