Ράνια Καραγιάννη: Η εντυπωσιακή αγρότισσα του Big Brother είχε συμμετάσχει και στο Guess my Age – Φωτογραφίες

Η μεγάλη ημέρα έφτασε! Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυσυζητημένη πρεμιέρα του Big Brother έχει ξεκινήσει, με τους 17 παίκτες να αδημονούν να συστηθούν στο κοινό. 17 διαφορετικές προσωπικότητες καλούνται να συνυπάρξουν μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, το οποίο παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Χωρίς internet, χωρίς τηλέφωνο και μακρυά από τις οικογένειές τους οι παίκτες αναμένεται να ζήσουν την πιο ξεχωριστή εμπειρία της ζωής τους.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες βρίσκεται και η εντυπωσιακή Ράνια Καραγιάννη. Η 28χρονη αγρότισσα με σπουδές στην κομμωτική κατάγεται από τη Βέροια και ζει μαζί με την οικογένειά της στο Κεφαλοχώρι, ένα χωριό με 500 κατοίκους, όπου καλλιεργούν ροδάκινα και ακτινίδια. Η πανέμορφη Ράνια κατεβαίνει συχνά στις διαδηλώσεις των αγροτών με το τρακτέρ της για να υπερασπιστεί τα δικαιώματά τους ενώ τον Ιανουάριο του 2020 είχε συμμετάσχει και στο παιχνίδι του ΣΚΑΙ “Guess my Age” με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Ράνια Καραγιάννη πιστεύει πολύ στον Θεό και στο χέρι της έχει τατουάζ με τη φράση «Αν δεν γεννιόμουν Ελληνίδα, να μην γεννιόμουν ποτέ». Όπως είχε αναφέρει στην εφημερίδα Espresso τον Οκτώβριο του 2019 λατρεύει το χορό και το τραγούδι ενώ μία από τις φιλοδοξίες της είναι να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Η ίδια είναι μια γυναίκα δυναμική, έξω καρδιά ενώ ο άνδρας των ονείρων της θέλει να μοιάζει με τον πατέρα της.

Δες φωτογραφίες από τη ζωή της:

Η Ράνια Καραγιάννη κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο “Guess my Age”.

Η Ράνια Καραγιάννη μαζί με τα αδέρφια της, Γιώργο και Έφη.

Η Ράνια Καραγιάννη είχε φιλοξενηθεί στη σελίδα 3 της εφημερίδας “Espresso”.

Read More

And More