Ράνια Θρασκιά – Μαίρη Συνατσάκη: Λαμπερή εμφάνιση για τις δύο κολλητές σε fashion show! [pics]

Ράνια Θρασκιά – Μαίρη Συνατσάκη: Λαμπερή εμφάνιση για τις δύο κολλητές σε fashion show! [pics] | tlife.gr

Η Ράνια Θρασκιά και η Μαίρη Συνατσάκη είναι δύο πολύ καλές φίλες. Η συνεργασία τους στην καλοκαιρινή πρωινή εκπομπή του ANT1 εξελίχθηκε σε μια μεγάλη φιλία, η οποία επισφραγίστηκε με μια κουμπαριά. Η Μαίρη Συνατσάκη μαζί με τον πρώην της, Μύρωνα Στρατή και τον καλό τους φίλο Παναγιώτη Χατζιδάκη έχουν βαφτίσει τον μικρότερο γιο της Ράνιας Θρασκιά και του Ανδρέα Φωτόπουλου.

Εκτός από αυτό, τόσο η Ράνια όσο και η Μαίρη έχουν σπουδές στην ψυχολογία με την πρώτη να ασχολείται πλέον επαγγελματικά με αυτό το αντικείμενο. Τα κοινά που έχουν είναι πολλά και η φιλία τους έχει κρατηθεί αναλλοίωτη μέσα στον χρόνο. Μπορεί τις καθημερινές, οι γυναίκες να έχουν πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως το Σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να βρεθούν και να διασκεδάσουν.

Με αφορμή την Athens Xclusive Designers Week, οι δύο φίλες βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο και παρακολούθησαν τα fashion shows, με άκρως stylish outfits. Η Μαίρη τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει τη δική της συλλογή με παπούτσια, ενώ η Ράνια ενημερώνεται συνεχώς για τις νέες τάσεις τις μόδας. Οι δυο φίλες δεν δίστασαν να ποζάρουν γεμάτο χαρά στον φωτογραφικό φακό του TLIFE!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

READ more