Ράνια Θρασκιά: Οι νέες δραστηριότητες της παρουσιάστριας! [pic]

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ήταν αρκετά δύσκολο για την Ράνια Θρασκιά, αλλά με τον καιρό προσπαθεί να ξαναβρεί τις ισορροπίες της. Η γνωστή παρουσιάστρια και ψυχολόγος, μετά τον χωρισμό της από τον επί εννέα χρόνια σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, προσπαθεί να ξεχαστεί όχι μόνο μέσα από την δουλειά της που υπεραγαπά, αλλά και μέσα από μικρές αποδράσεις ή δραστηριότητες πάντα παρέα με τα παιδιά της.

Η Ράνια Θρασκιά, όπως κάθε μητέρα, έχει τεράστια αδυναμία στον Διονύση και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι αποτελούν την κινητήρια δύναμή της. Η παρουσιάστρια αφιερώνει σχεδόν όλον τον ελεύθερο χρόνο της στους μικρούς της πρίγκιπες, κάνοντας μαζί ευχάριστες δραστηριότητες. Έτσι, το Σαββατοκύριακο, η γλυκιά μητέρα πήρε τους γιους της και έκαναν καρτ!
Φυσικά και η παρουσιάστρια οδήγησε, βγάζοντας το στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Πάρε φόρα από ότι σου δίνει χαρά και έλα στην εκκίνηση της καινούριας εβδομάδας, με ελπίδα και πίστη σε κάθε τι καλό και σημαντικό που σε περιμένει…Να έχεις μια όμορφη και φωτεινή ημέρα!”
Δες την φωτογραφία:

Πάρε φόρα από ότι σου δίνει χαρά και έλα στην εκκίνηση της καινούριας εβδομάδας, με ελπίδα και πίστη σε κάθε τι καλό και σημαντικό που σε περιμένει…Να έχεις μια όμορφη και φωτεινή ημέρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις

Read More

And More